[Lovelinus] LOVELYZ 討論區 [10] 24/3亞博Lovelyz 3 in winter world

1001 回覆
11 Like 7 Dislike
2016公開試 同年喎
唔介意長文 正
我記得我17年去Alwayz着住對勁高嘅高踭鞋都係睇唔到
冇唱for you有啲可惜最鍾意哩首
我只係太毒連上連登都唔敢成日講野姐
我一定會支持88年架
冇唱Rain仲諗住新專實唱
多謝分享 睇con真係好易入/推坑
智秀後尾跳果幾隻舞都好吃力😢
我都見到..
姐姐 細你一年
原來卷卷海報都有工作人員既簽名
代union多謝大家肯一齊舉手指燈 眼見都好似幾成功
雖然簡單但真係要大家一齊參與先完成到
唔好咁講 辛苦你地組織應援就真
你同我又幾似
一開始帶我入kpop嘅friend係panda 加上嗰時nonono同mr.chu 好紅 所以我都有留意apink 仲買咗隻album

之後就開始好多女團出道 因為梨子係無限師妹 就有啲news有提佢地 咁啱我就睇到 之後聽先行曲已經覺得好正 仲記得嗰時有睇佢哋直播showcase 不過有好多障礙
지얘隻腳好似凍傷 지수又... 不過好彩最後順順利利

本來出道人氣都幾好 記得仲同TW GF 一齊週偶 可惜除咗韓國之外 外國好似比較少人留意 上次hk fan meeting 我fd都重有同我一齊去 可惜佢今年轉咗會 得返我一支公
其實啲手幅台上好似好難先睇
我見夜煙個頭伸到好前先睇到
Btw 辛苦晒
真係好多人由apink轉會梨子
可能因為個風格有啲似
多謝哂咁多位 大家都辛苦了
不過問一問有冇巴絲換polar 我有美珠想換我個名
覺得好虧欠
又唔識韓文 新歌又唔識應援
走去買1280 坐附近個個都嗌得好大聲

不過都好 去完叫做有返當初飯既感覺
如果比較應援聲同韓場一定冇得比
同埋比較都冇意思
但覺得好似比上次fan meet大聲咗
應援片同上次一樣有創意
四季個idea好好 好想有張喺台上影落嚟嘅相睇睇
撇除路人 各位用盡晒把聲去同梨子應援已經好夠
最後係機場...... 同上次差唔多亂
真係好好彩我地咁岩係度幫到手
PS絲打好靚女
坐我隔離嗰個都嗌得好大聲 但佢新歌開頭嗌錯咗
不過一齊嗌個feel真係正好多
因為今次完全冇燈照台下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞