[Lovelinus] LOVELYZ 討論區 [10] 24/3亞博Lovelyz 3 in winter world

1001 回覆
11 Like 7 Dislike
每日一推
睇完巴打條片就諗飯左咁耐 四年一路都有梨子陪住
由中學到而家佢地既歌都俾左好多支持
好感動
我會
武林家族飯智嬡single到依家終於睇到梨子con好開心
有啲想轉專心飯美珠美珠呀
其實係心靈慰藉

當心情唔好嘅是時候

都係塞住耳仔聽梨子
你記錯我個名
https://youtu.be/iw4DyyZOltc 去之前睇到呢條片 諗緊會唔會有咁既場面
我記得佢個時正名係用智嬡
衣到係香港
忍唔住手都係買左飛
樹樹真係好正
好鍾意你首delight
有機會去睇下韓場先
唔係智愛咩
去韓場已經一年半前有多
唔記得邊度睇 any肥 都係叫番韓文名算 實無錯
我都記得係智媛 但wiki寫智愛
好想去一次 次次都禁唔切假
叫지얘啦
個時睇wow showcase 望住樓下班男飯都登佢哋辛苦又逼又焗 但仲勁癲咁應援 同段片一樣
發覺真係點都要睇一次concert先得

中學一直追開apink, lovelyz就出道開始追
去到16年考公開試斷咗冇再追佢哋啲動態&儲飯拍
到lovelyz出destiny嗰時因為曲風好唔同,就直頭冇再支持落去
好彩apink嗰時17年嚟開fans meeting, 如果唔係都脫埋飯

雖然脫咗飯,佢哋出新歌都有聽,wow之後啲歌又正番
好鍾意佢哋啲歌夠energetic, 聽完比到正能量人
真係好好彩今次有去睇,雖然係前日先執平飛
由飯到路人飯,宜家睇完concert真係再次愛上佢哋
睇條fans made片嗰時真係有啲對唔住佢哋,我就係嗰啲離開咗嘅fans

大個咗冇再留意其他新韓團,原本仲同fd講apink係最後同唯一一隊追嘅
宜家要加埋lovelyz, 希望真係可以一齊支持到88年

有鍾意嘅團嚟開演唱會真係幾唔得閒都一定要睇,鍾意嘅程度真係提升幾倍
唔好介意我打咁長同提其他團
雖然唔會入坑,不過如果再黎香港會再去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞