FIFA 19 Ultimate Team討論區(224) 邊有咁易中 Icon moment

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
而家做咩SBC好呢~~~~~?~?~?~?~?
summer otw 總共有幾多隻?
好想快d 兩點睇下出咩fb
即係今晚又要見到你
我差唔多個個星期都對你,有次仲1日中2場

印象中無贏過/淨係贏過1次

輸唔緊要 不過我唔想打黎打去都係一班人 DR已經係打到可以同對面add friend
冇計,至少有一半人棄咗game
竟然
巴打個club咩名睇吓有冇印象
我上2個禮拜都打到14w就停咗,應該冇遇到

1W9L求指點
連輸比啲沙拿同基沙文打單箭頭嘅對手

Fabinho會ig轉番CDM
得番300k 想換隻翼 (賣法賓就換一對)
左用過普金世三/IF金章安/IF丁力/UCL Live山神, 感覺上山最好,扭得撞得又夠氣
覺得普金87丁力仲好用過Pedro
入場都係呢個陣?
4321 賣邊爐 出alessandrini 同伊巴 左邊放個if martial
有講話會出?

你有ibra同美職神翼,啱哂
入場轉返做4231就得
你有普巴同kante做防中已經得,唔洗要法邊
如果左閘有做futmas嗰隻就用

入場
ibra
福 世3 神翼
想請教下打4231嘅巴打你地戰術同個人指令點set?
(我唔太識出skill move,多數都係猜下猜下再中路俾直線)

尋晚明明好地地10場6勝(對我嚟講好好
但今日暫時打7場輸晒
想睇下係咪個陣要轉一轉
之前話會出兩隻 而加仲有隻未出
同我惗法一樣
你set 2套
一套進攻narrow d可以玩中路 one-two 彈彈波
如果feel到彈極都唔順 第2套就進攻拉闊 試下燒味/拉闊對手等自己中間有位
setting其他都係得stay back / get in behind 個d大路野
有無巴打打fdly?
唔好咁啦 你隊野咁既樣
你用2萬單機巴個ac囉
唔該哂,試下佢先

Narrow同拉闊大約set幾多格會好啲?

同埋係咪通常你地都會有幾套戰術傍身?
再in game睇情況去轉?
我來來去去都係一套戰術同陣式(我講in game 時)
我個人覺得隻雲佬真係抵做 1m6買隻頂級靚相icon
仲可以連dum仔同vvd
搞左個otw summer
好緊張唔想開
不抱任何期望 就不會失望
narrow 其實應該預設5格 or 你可以試下4 不過太窄其實都難打
闊多數參考鬼佬 7格左右

點都要2 3個戰術架啦 有時要睇對手強弱轉
Falcao 做唔做?
冇玩法甲,要特登買30k左右卡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞