FIFA 19 Ultimate Team討論區(224) 邊有咁易中 Icon moment

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
諗番起自己 屌你幾個月大部份都有elite
再睇番啲紅卡 得一張用得 係alisson 都係因為要搭potm vvd先用
之後就係後備anderson 86 fabino 已經冇下一隻
頭十幾場見到啲有紅卡牙朗 又見到紅卡簡迪sandro蘇9係埋同一隊 紅ddg 紅包皮
共通點係全部都唔勁 around gold 3左右
唔係話低rank唔中得好野
只係唔知打咁多win做乜鳩 幾個月都未有一張真係入到隊 so rigged
我個fd都係期期g1 e3咁次次都抽垃圾
唯一一隻好野紅卡蘇狗又係g3出
留客技倆 就算你渣都好 都務求令你唔棄game 繼續賺你錢
打得勁個啲又會keep住玩
我都係長期gold 1~3 1張紅卡入都隊都無 最高中87 gk sommer
Now?
搵唔到live
Mk恩有驚喜喎,用落幾順
twitch.tv/eleaguetv

我睇ea twitter搵
有無師兄知道點樣熄自動轉戰術?

成日打打下自動㩒十字掣轉左我陣
張maradona futbin寫91體力 in game就81 到底邊個先真
師兄,用app睇有無機會會中彩獎?

Twitch app唔見佢要我login psn
首先連左account 先
ea.com/twitchlinking

之後到底app會唔會中獎我都唔知, 因為就算電腦睇都唔見得會中
但真係有人中過既 起碼唔係昆人先

想問一下 上面好d定下面
剩係中過波衫 icon等EA內部員工中返
中過球員pack
totw 5助攻仲難過入7球
巴打dum有無食評
用開86lala 都用過walker
想知佢防守如何?
有冇人可以講解下4222點用
用慣4231 依家變左中間成日冇人
要較前鋒 false nine?
嗰2隻cam唔可以較stay forward
低rank不嬲都易抽好野
有無師兄有icon moment全半身圖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞