我真係好掛住佢,有無人都明?

63 回覆
100 Like 9 Dislike
佢都唔覆我了
點解唔下個
有咩感動野可以分享下
一齊耐咗,佢淡咗,但我覺得係入穩定期姐,只要大家愛對方,一定會捱得過不過都有啲性格嘅問題
得個講字有咩用 咩都唔做等運到?
Move on唔到
佢真係咁好咩
唔係 但就係鍾意 你明唔明
以前會明 但我明白人哋唔會因為我等佢而返嚟 所以就放低了 不過用咗好耐時間
道理有邊個唔明 但發生喺自己身上好難受
的確 我都用咗2年時間 你加油
你竟然唔9up
明, 個心被堀空, 以前所有點滴好似白費咁, 在岸邊望住隻船一路飄遠,o係霧見到個影,你幻想隻船停低,慢慢飄返過黎,但現實只係一團霧
一路o係岸邊徘徊唔知為嘜,無方向, 直至霧散開, 你自己出海或者上內陸, 我就過一段時間遇到救星,令我唔再在意團霧,去上山下海
不過哩d甜酸苦辣總要經歷的, 自己領悟定遇到救星引領你,都要時間體驗, take your time
我了解樓主心情
因為我而架都係咁情況
救星係咪姐係搵第二個對象
我承認我係膠到出汁 但感情方面我好認真
部份係, 有d人主動搵,有d就遇到 好似磁石咁, 睇你造化, 我就遇到磁石;某部份就係目標興趣之類 我就培養左健身,美劇,動漫,第一部係Game of throne & breaking bad 之後dexter etc /魯魯修 etc 發覺好多野可以好滿足,慢慢釋懷
唔一定 唔建議未放低搵下個 好仆街 搵水泡
搵啲嘢做 興趣又好返工又好 做到自己好忙 唔得閒諗佢就好易放低
我現時自己肯做飯
悶極時自己可浪漫
收皮啦
對感情太認真嘅人好辛苦
不嬲都係認真啲嗰邊受傷嫁啦
我都猛咁煲劇 分散注意 但如果話搵第二個對象嘅話 我好似做唔到 每次一識新嘅人就會同以前嗰個做對比 然後覺得佢唔夠佢好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞