美國少年破紀錄 13歲成功打造核融合反應爐

227 回覆
1071 Like 10 Dislike
但係shledon應用個part好屎
首先你要有遊戲室
食鹽就叻
比兒登仔用10萬咪又係用嚟買figure打飛機
人哋13歲就整咩反應爐
我哋13歲仲摸緊JJ仔
林志玲部核子反應爐壞咗?
求開發太陽爐
可能性未至於零
但首先要移民去老美先
係香港兩野就俾黑警拉左
1萬美玩有幾多錢? 7萬8千港元only.
仲有,好撚討厭台幣呢個unit , 以及台灣佬o既欺人式文章!!! 也只要台灣先仲會係幣值同數字上打飛機。

ebay上o既套kit , 同鴨記買o既diy電路套kit差唔多,功能越強越貴。 但又有幾多child登仔會去研究? 父母係有責任,但自問你地有冇求知過? 我細女係由懂事就搶住我o的飛機大炮車槍船 ,相機hifi電腦 樣樣玩齊。。
我諗佢渣辣雞同螺絲批o既功力係唔少child登仔之上,反而好少對住個keyboard鳩up.
呢個真,周街都係有學歷文盲。
以後唔洗交電費
上次條整降落傘跌死左既細路又點睇
我小學三年級果陣都試過,自己上網睇資料。
可惜屋企得果5百呎,冇地方俾我做實驗。
學校電腦堂睇核資料又俾老師屌我上其他網,要我上每日一篇。
去圖書館借核子學既書又俾老豆屌我咁得閒睇課外書,結果俾咗幾本補充練習我做。
之後仲捉我去埋咩英文拼音班,奧數班果D。

結果我既天賦被埋沒,否則我就係第一個打破世界紀錄既連登仔
確實勁
同樣條件我都唔得
真係整到 成個香港都買得起
Fusion 係人類能量既終極大佬
Sheldon, are you?
其實佢係唔係世界第一個成功做到核融合既科學家?
HK父母:整乜鬼野反應爐丫,上堂留心聽書第日做醫生搵多D錢好過喇

持平啲講
呢啲都係大量讀書先做到
哦!!!!你講打造!!!!!
無也用? 第時ivy league 爭住請佢入嚟讀啦on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞