(SBS月火劇)被告人

135 回覆
11 Like 2 Dislike
好睇 但係無Friend有睇

我都覺得好好睇 但係身邊冇人有興趣

個個都話睇 voice

個個都話睇 voice

咁都撞到你
我反而聽到有啲人因為viutv有播而睇
btw其實voice幾正

個個都話睇 voice

咁都撞到你

乜原來viutv有播
香港人本身生活壓力大,我自己都唔想係放工放學之後睇啲題材沉重嘅劇

所以cctvb套劇再爛都有人睇

[quote]夏妍出現

btw點解咁靜
高質 係韓國收視果邊幾好
但係香港 冇愛情性質既韓劇冇人理咁

韓國嗰邊過埋20
香港有電視台播埋都
不過個題材又真係同平日韓劇好唔同(雖然我鍾意零愛情元素嘅劇多啲)
利申kmhm後無再認真咁追韓劇 呢套係近.期第一套

係韓國收視係估唔到咁好 我都有睇kmhm 之前同班高登巴絲傾左好多個post
係香港比較受歡迎既韓劇9成9都多愛情完素
[quote]夏妍出現

btw點解咁靜

韓國嗰邊過埋20
香港有電視台播埋都
不過個題材又真係同平日韓劇好唔同(雖然我鍾意零愛情元素嘅劇多啲)

係韓國收視係估唔到咁好 我都有睇kmhm 之前同班高登巴絲傾左好多個post

kmhm好正
開頭幾集真係好刺激...臨尾總有d伏筆爆出黎
但到最近兩集真係幾悶..
始終韓國劇集無可能有小朋友被殺既情節
呢套正呀..我覺得voice 名氣大啲...
身邊冇人睇呢個..但我一睇就停唔到..
好緊張好想知之後個故事點落去..
見到有池晟就知一定冇伏,不過討論度實在真係太低
Voice未開始睇低見到有張赫都好似幾正
覺得自己係大叔控咁
覺得自己係大叔控咁

韓國大叔冇得頂

個個都話睇 voice

咁都撞到你

乜原來viutv有播

硬係覺得我喺校園台見過你
[quote]夏妍出現

btw點解咁靜

韓國嗰邊過埋20
香港有電視台播埋都

我記得嘅
利申嗰時喺個post留過啲腳毛嘅
覺得自己係大叔控咁

好似講唔到啲乜咁

個個都話睇 voice

咁都撞到你

乜原來viutv有播

hku post ah

個個都話睇 voice

咁都撞到你

乜原來viutv有播

hku post ah

我以為hku個個睇歐美劇

個個都話睇 voice

咁都撞到你

乜原來viutv有播

hku post ah

我以為hku個個睇歐美劇

英文廢睇唔明
認唔到外國人啲樣
池晟集集都嗌
睇到好心痛
成9日都失憶,睇到炆
成9日都失憶,睇到炆

一黎就記哂啲嘢就唔會有十幾集啦
btw其實佢依家記返起好多嘢喇喎
成9日都失憶,睇到炆

一黎就記哂啲嘢就唔會有十幾集啦
btw其實佢依家記返起好多嘢喇喎

我睇左4集,仲未知佢因乜事失憶
好好睇 愈睇愈刺激
不過都無推薦frd睇 通常佢地都唔中意
夏妍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞