(SBS月火劇)被告人

135 回覆
11 Like 2 Dislike
池晟
睇到最新果集 估唔到個兇手原來係
池城fans留名
留名
本來想講自從拍完kill me heal me之後,池城無乜女主角運
點知今次yuri演出驚喜 希望佢keep住

暫時睇左第一集,劇本唔錯節奏ok
視收都唔錯
本來想講自從拍完kill me heal me之後,池城無乜女主角運
點知今次yuri演出驚喜 希望佢keep住

暫時睇左第集,劇本唔錯節奏ok
收視都唔錯
貼埋線上收睇資料上黎先

《被告人》(韓語:피고인,英語:Innocent Defendant)為韓國SBS於2017年1月23日播出的月火連續劇,講述成為死刑犯的重案組檢察官洗清嫌疑的故事,而更糟糕的是他在一連串事件發生之後的記憶全部喪失,令為自己洗脫嫌疑增添了不少的難度,開始陷入檢察官的迫切殊死的鬥爭中。

由《海德、哲基爾與我》趙英光導演與《城市獵人》崔秀珍與新人編劇崔昌煥共同編寫,以及合作打造。

預告1# https://www.youtube.com/watch?v=Et88vqgmFaE
預告2# https://www.youtube.com/watch?v=dF1W2YRBV4c

viu ott收睇平台
http://www.viu.com/ott/hk/zh-hk/vod/37798/%E8%A2%AB%E5%91%8A%E4%BA%BA

總集數:16集

播出時間
香港時間逢星期一,二 8點55分直播
睇返收睇鬼怪既經驗,viu應該深夜1,2點會出中字
啱啱睇到第3集
啱啱睇完第5集
又rip多件

Yuri可唔可以多返啲戲份!!!
留名
兇手是誰 可否劇透
第6集大反轉
第6集大反轉

未睇
第6集大反轉

個聖圭
睇左 應該比人指使啦
車民浩都痴線 瘋狂殺人
原來有post
留名
第6集大反轉

好期待下集
第6集大反轉

個聖圭

我都覺得係
夏妍出現
夏妍出現

btw點解咁靜
[quote]夏妍出現

btw點解咁靜[/quote]
高質 係韓國收視果邊幾好
但係香港 冇愛情性質既韓劇冇人理咁
[quote]夏妍出現

btw點解咁靜[/quote]
高質 係韓國收視果邊幾好
但係香港 冇愛情性質既韓劇冇人理咁

韓國嗰邊過埋20
香港有電視台播埋都
不過個題材又真係同平日韓劇好唔同(雖然我鍾意零愛情元素嘅劇多啲)
利申kmhm後無再認真咁追韓劇 呢套係近.期第一套
第8集開始痴孖根
香港人本身生活壓力大,我自己都唔想係放工放學之後睇啲題材沉重嘅劇
香港人本身生活壓力大,我自己都唔想係放工放學之後睇啲題材沉重嘅劇

所以cctvb套劇再爛都有人睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞