有冇聽開張敬軒都同我入嚟!(35)

1001 回覆
34 Like 7 Dislike
我喺報紙檔買咗 出咗㗎啦
可能唔係間間齊?
搵多幾間試下囉
我買齊啦
搵多幾間 我見人都係搵咗好多間先買到
希望你搵到啦
今朝喺IG未畀軒做《JET》封面嗰陣見到JET超驚喜,喺報紙檔輕鬆買晒三本
啱啱一落堂就周圍揾希望第6間有
我喺ok買咗 佢擺得好隱蔽
講真我真係唔明點解我講錯句嘢都要惡成咁我自問冇做任何fans逾越嘅事 只係想同大家討論 定係你地係唔想有人打擾你地圈子
我問收銀先有
佢無擺出黎擺左係收銀位入面
可能未有時間執掛
以我理解係有人猴擒喪追軒仔搞到佢都急急腳跑走,然後話自己冇做逾越嘅事(好似係
想問一下你邊到見到我有追住佢
上面我都講咗 之前就係因為我哋ff太過份
而且有好多人會睇post
已經解釋嗰post嘅規矩俾你知 已經唔係惡你
你哋討論歸討論 ff可以私底下傾
我買嗰間係擺喺雜誌櫃嘅後排 唔認真睇真係畀前面嗰啲遮曬
即係FF搞到無一個正常既討論囉
我逐本揭完再問收銀而家搭緊車再揾
Ok 咁我而家明白 因為我都係近幾個post先追 唔知你地之前點
都9點幾
留名嚟探負皮黨
我收工再返學終於畀我揾到喇都係last一本
絲打我唔知係你表達得唔好所以我地誤會咗你定點

因為當日送佢去停車場情況好混亂 對於你話護送佢仲捉到佢隻手咁難免會令人覺得你係追住佢令到你可以接觸到佢 所以如果你唔係咁嘅意思嘅話咁就係我地誤會咗你 唔好意思

至於你頭先講想同佢一齊著睡衣 其實好耐之前呢度其他巴絲都會咁樣 但自從有一次訪問佢話過唔希望fans 對佢有幻想 因為佢覺得現實中嘅張敬軒唔係大家幻想中嘅張敬軒 所以你要ff 自己諗就好 唔好喺呢度咁公開咁講 唔係因為我地唔俾討論 而係因為皇上唔希望知道大家對佢嘅ff 我地咁樣係尊重緊張敬軒

大家討論吓佢啲活動呀同音樂嗰啲咁咪幾好
冇人負你 就我負你
即刻比返個負皮你
係咪要打屁股?
我係第一個啊~
唔好網絡欺凌好喎
負返你兩次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞