連登係咪已經變左齋講鳩野,笑下算?

47 回覆
97 Like 11 Dislike
慘在唔係有無人去呀
而係香港都自動入左大灣區成個規劃度

佢融合左變成左一舊野
我地無人去者
人地湧黎香港呀

加埋林鄭又話咩香港有經驗帶頭整咩創科
邊個比錢?
咪又係香港既納稅人
個問題唔係無人想討論,而係大家都好清楚遊行、反抗有無效果。
兒登係咁上下質素架啦
你一開熱門都知幾垃圾
講真,家陣都出到面直接吞併

已經到左分手時刻而再唔係話咩點抗爭點同佢鬥喇

尋晚我搭小巴聽倒有條粉皮係電台度唔只幫引渡條例、大灣區護航,仲自己好懶醒咁吹咩反對者都係「唔化」

根本大家都唔知同呢D「人」係咪活係一個時空,仲要呢D諗法係大多數人,再唔係就「關我撚事」

家陣仲後生,唔滿意嘅就靠自己離開去搵一個肯為市民諗野嘅地方重新開始好過啦

出年選舉,班販民唔洗旨意會再有人同佢地含呀

除非有候選人係本土派同分手派肯真正行動為家陣共匪走數補鑊,其他一票不投
你要知上黎呢度九成係loser
除左屌下老母仲可以講啲咩
三年前最後一批出嚟反抗嘅議士好多都座緊監。
我冇膽行出嚟,唯有活係極權下、做偷呃拐騙支那人,飲屎水、大頭奶粉、食重金屬食物、用假野、得閒俾人呃下、每日歌頌習大大。我已經預咗如果要睇醫生會係開緊肚其實同你傾價錢,我已當自己每天活在原始森林,誰大誰惡誰正確、眼中所有人只係識偷呃拐騙,去搵最弱勢嘅搶錢,或者我係被搶嘅一個。見到啲癈老行街仆街都唔好出聲。

總之我已經放棄了文明世界嘅價值觀,學做一個正宗的支那人。每日歌頌共匪多好,又讚下支那寶幾咁方便,絕對唔會再話支那寶出賣個人資料、無恥咁炒鳩人、賣假野起家。我再唔會講支那破壞世界文明、整到地球不識合人類居住、我都冇再講支那高鐵偷完德法日本高鐵技術後,令到原本有技術嘅公司差唔多破產
經過幾年,有人話我係死支那人,我已經練到覺得你係歌頌緊我,仲有種榮耀感添
思古井事件係咪連登仔有做野?
哦好簡單姐

無選舉班打手咪潛水唔影響風向

有選舉咪上水拉票搵飯食

可以明正言順入埋黨
再奴役你班港豬
大灣區 g持
金鐘事件都有做野
以為自己好好笑,好funny。正一attention seeker,阻住傾正經嘢
遊艇自由行
想知香港會點樣監護本港海域安全
嚴啲監控又會被阿爺屌話歧視
唔嚴啲呢(雖然香港政府都廢撚左架啦 嚴唔到)一陣一大批省港旗兵偷渡黎香港到時痾撚啦
香港有仆街既經驗喳
學人帶頭
因為一到關鍵時間總有一堆人copy and paste 新聞洗版
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞