[多圖] 丁可欣終於上水: 總之有聯絡過

451 回覆
1076 Like 28 Dislike
以前有人吹棒佢個陣我都已經好撚憎佢,好撚煩啲片又無乜重點,真撚係八婆一個
pish
睇完呢單新聞仲反感, 完全冇將自己既錯放係心上, 仲點會識改過.
我以前都幾鍾意睇佢跳舞既, 而家好反感.
無影響到你咁受害人會更加討厭你而去做更加多野去攻擊你.

丁可欣就坦言已經忘記:「因為真係已經比較耐之前嘅事,都成10年前,我冇一路記喺心。」最後話自己前途沒有受影響,未來將會依舊於社交平台上拍片、創作跳舞新歌、傾舞台劇角色等。
(火雞姐)丁可欣避談醜聞 受害人繼續狂爆被欺凌真相

http://lih.kg/cnmKkS

女版劉馬車

邊間公司揾佢拍廣告我地都要去洗佢版
BTW, 丁可欣曾得到《2011年度全港校花校草選舉》:「校花冠軍」、「甜美校花獎」、「才藝大獎」,咁劉馬車當初參選咪校草冠軍!!!
不知劉馬車看到此應該嬲還是闇爽
唔通話有咩
記得要檢舉佢個page

之前見到呢條中二病傻鳩發表偉論
今鑊真係恭喜八婆
報警啦屌 當連登報案室咩 日鳩日開十鳩幾個po有閪用咩
睇完琴晚個訪問啲記者都擺明針對臭雞姐,條友係條片仲要答得咁撚衰
得罪記者係一個好開始
真係好討厭欺凌人嘅人
你蝦完人自己過幾年就話唔記得 有無諗過比你蝦過嘅人會有一生一世嘅陰影
你咪當我係囉 吹呀?
夠姜咪撚偷呀嘛 又要偷又想有好日子過
祝你買親電話都俾人偷
其實衰啲講句佢忍一年半載件事
淡咗再出黎都有啲可能

好似之前有個狗公Rickolam衰呃蝦條
消失半年出翻黎已經冇人記得

依家根本個個都仲記得就出黎
mk妹姐係mk妹咁撚柒蠢

仲有要學人做明星做公眾人物就洗咗底先啦
做咁撚多陰質嘢
你咁熱心做護主狗做乜? 佢有份比你屌阿?
一個名人/明星嘅衰野
唔loop得好耐
反而一個議題
例如 校園欺凌/學校為名譽包庇壞學生
loop親都可以提下佢個大名
可見劉馬車有潛質做校草 (佢個異父異母家姐是校花)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞