[多圖] 丁可欣終於上水: 總之有聯絡過

451 回覆
1076 Like 28 Dislike

屌你老母啦奀星

你係真係有聯絡到就理直氣壯咁答記者啲問題啦
口啞啞咁方唔係你身有屎
口供唔一致你究竟道歉+賠償未㗎

「總之有聯絡過」????
做咩唔講「總之有聯絡過同埋賠償」???

收山啦你老味臭西丁可欣

https://hk.entertainment.appledaily.com/enews/realtime/article/20190221/59287720

總之我有聯絡過

收撚皮啦丁可欣
全香港市民 不論男女 身分 年齡 都一致追擊呢條臭雞姐真係可以話係第一次
你都有今日
求下佢乖乖地收皮
有聯絡但係無話肯賠
一直推

影片中丁可欣被記者問到好似屌緊佢咁
丁可欣嘗試不斷回答「我要講嘅都喺影片入面講曬㗎啦 希望你地明白我」
明白你乜撚嘢呀黑鮑?明白你做賊婆係因為喜愛校園欺凌 留個一世嘅陰影比你啲同學仔呀?
我明你老母臭西呀明
快撚啲死啦
罷睇恭喜八婆
[火雞姐收撚皮] 贊助過丁可欣賊婆嘅商業機構list
https://lih.kg/1026127
點解唔直接報警拉9呢條友
還掂佢都認左
強烈要求丁可欣(火雞姐)退出網絡 退出娛樂圈
https://lih.kg/1021371
丁可欣敗壞風氣
事件十年後比人篤爆先黎道歉

[size=5]綜合懶人包
Cap至上一個火雞姐post

一眾受傷者

朋友ex
變左拜金港女好耐

由頭到尾都拜金
佢中學時代同佢果時條仔一齊偷人電話
講緊中三定中四喎
咩人先諗到又做得出

以羅定邦黎講 佢都算係得罪人多
佢之前開live都仲有校友係下面留言屌鳩佢

佢有個細佬仲巴閉,恃住自己家姐YouTube有少少紅以為自己係明星就咩都做得出
喺學校欺凌人 聲大大咁 

不幸遇著火雞姐,最緊要係小心財物
尤其係電話,洗眼都只係其次。
呢隻賤雞,羅定邦同期無人不知
專業偷手提,同支那扒手不相上下。
只要你離開課室,一時忘記拎埋手提
唔洗回頭,佢已經落手。
速度快到好似d等緊食麥記2手飯既人一樣。
當時學校為左校風,水尻我地息事寧人。

我有個朋友有個專頁
之前同佢有d意見不合
佢吹哂雞叫佢d MK fd一齊攪鳩我朋友個專頁
又檢舉又盛 

見到佢以前中學d黑歷史,
成件事通哂
狗改不了吃屎 

佢中學個陣成個黑社會大佬甘,個個見到佢都好驚,佢會吹雞玩殘佢睇吾順眼既同學

我知你有睇post
唔該你還返以前中學偷嘅錢同電話比大家呀仆街!!!!

佢地一班人做野
以前大把人比佢地偷到喊晒口
最鐘意趁其他班上PE堂音樂堂然後入去搵食

佢地最仆街係專偷啲識嘅人手機
果陣男籃有人換左新手機 隔一陣即刻比人偷

簡單D黎講,呢個丁可欣,以前讀羅定邦既時候,唔止欺凌同學
佢仲同幾個豬朋狗友夾埋專偷人電話,簡單D黎講,佢就係。屌你老母賊婆欣,想洗底做明星?? 你演乜撚野角色都唔適合架啦,演賊婆啦,做返自己,一定真情流露。

佢有心就一早還撚咗錢啦 
中五就冇讀佢而家24歲 拖咗幾耐 
係有人爆佢 佢先黎話還錢道歉 
冇人講佢真係會當冇事發生 假系 
而家先嚟扮曬後悔有撚用咩

[b]上年
已經講過話會聯絡返舊同學道歉還錢
前幾日又講返同一句說話 講極都仲未還
講到2046 就算佢肯還同道歉 我相信當初啲人都唔會再原諒佢

唔爭在爆一爆
我就係中學比佢偷電話既受害者
個陣老母買比我第一部電話 我用左一年都無
仲要喺練波先黎偷 臨聖誕放假前既
屌你我唔開心左幾耐

前前後後都比佢偷撚左兩部
身邊啲朋友既不時都比人偷電話
仲要扮可憐

中學佢得罪人多都係人都知
人品又差 到後期開始幫di2da就以為自己好撚紅
聖誕表演當正自己主角

成日欺凌人宜家走黎扮道德撚
邊撚個夾埋成班人介爛哂人啲書
偷撚左人幾多嘢 還?還你老味 得把口

你咁出名嗰陣究竟內心有冇罪疚感
你做過幾多野你自己知 你道歉都冇用
講到幾愛貓貓狗狗 真係好諷刺

當年比你欺凌既 你令到人幾抬唔起頭你又知唔知 你好彩 死好命 有人比你呃到 
有班死忠撐你 你啲風氣敗壞到 
你睇下你啲盲粉講緊啲咩 是非顛倒 
而家覺得你好慘好委屈啊

但係當年比你恰既係冇人撐佢地架
有幾多個因為你返學要擔驚受怕
有幾多個又因為你食飯要匿埋喺廁所
你記撚住當初你用啲咩好兇惡嘅眼神望住人恰人係點既樣 

我唔該你攞塊鏡出黎感受下 望下自己個樣
感受下你當時個樣係有幾咁衰幾咁醜

我幻想到 因為你火雞姐啲濕鳩片個格令我完全感受到你點對人

你要補償我麻煩你退出網絡

丁可欣
毀人前途偷人手機
你一定要還
無得走甩
自己作孽要受返報應
欺凌人令人失去自信
即使大個之後都會一直擔驚受怕
而你點解可以咁風光做明星唱歌拍電影
真心想補償就全面退出
自首去坐監
還手機錢
唔好再潛水mon撚住個連登、fb同ig
我地一眾欺凌受害者
包括俾你欺凌嘅受害者
一定會繼續推件事推到你自首同永久退出為止
唔好以為潛水避一排等人忘記件事
就算得返我一條友自己推我都會日日開一個post推返件事出黎
http://pop.stheadline.com/content.php?vid=80214&cat=f
條八婆上一秒都仲笑緊

比啲記者恥笑 (繼續做自己?)

即刻變撚哂樣 好撚惡
Hi 我以前恰過你呀,吹咩

算唔算聯絡過?
狗改不了吃屎
雞改不了被屌
認撚住呢個賊婆 丁可欣 臭雞姐
FUCKING WHORE
BALL SUCKER CRIMINAL

問佢賠償左幾多個同學佢答唔出
個樣尷尬到
其實如果連登同新聞唔推
我都唔知呢條友既存在

推到臭雞姐死
推到臭雞姐死
推到臭雞姐死
推到臭雞姐死
推到臭雞姐死

推到臭雞姐死
推到臭雞姐死
推到臭雞姐死
推到臭雞姐死
推到臭雞姐死

如果你用狙擊佢既神心來支持港獨

我諗香港有希望
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞