【塑膠被破解】科學家發現地球救星 「吃塑膠蟲」

158 回覆
1005 Like 14 Dislike
但環保人士好似無睇過咁
一早有呢種engine做到出黎,無記錯的話東京奧運個時會有部份巴士用呢隻engine
環保膠:實驗浪費金錢,唔準做!
環保撚係咪可以收皮啦
環保撚情何以堪
環保係門生意
環保人士做野唔洗你教
環保L 又一敵人
不如你定義下咩叫環保撚啦,跳出又跳入
你講既第一類人唔通又會好支持用膠用石油咩
唔係前人覺得石油會用哂都唔會有再生能源呢個概念啦
正負面根本好主觀,係唔重意既我講句恭喜發財都可以係負面
你自己睇佢講乜啦,話石油會用完都係環保撚呀而家
咪就係話佢跳出又跳入囉,主觀覺得冇問題就係支持環保,內心討厭就係環保撚,完全係我啱啱先覆完既野
不如你定義下咩叫環保撚啦,跳出又跳入
你講既第一類人唔通又會好支持用膠用石油咩
唔係前人覺得石油會用哂都唔會有再生能源呢個概念啦」呢句我講到「第一類人」即係表示我已經明白佢有分支持環保同環保撚兩類人,但定義分界不明,所以可以跳出又跳入
梗係宣傳成解毒功效 整成保建產品
啲新香港人成日黎洗腎

亲呀 你知道为什么它能食胶吗?
经过我们祖国科学院多年研究
就是它身体里有最终降解酶
这个酶就可以把你的胶呀重金属分解
这产品 有国家一级安全认证 信心保证
每餐一条 帮身体排毒 肾都不用洗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞