Princess Connect Re:dive [25] 龍叛召集區

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
今日又冇彩
叫CY Game 最好
買la仲要唔會因為有限定而賣貴d,係睇隻數定價
買啦 黑騎 真琴 泳黑 女帝280hkd
你game入面冇改名

新手一問 剩返呢D未抽 應該繼續抽定留返D石?
留石啦 上面得泳貓泳凱人權依家無得抽 其他遲d可以慢慢抽
屌 2ser玩到有d想轉會 個戰隊依家搞得好柒 成班幹部on99咁 今個月臨時有人退隊搞到收左兩件散仔就變左第二名 連爭都無得爭 之後就開始屌人又問係咪有心打 我心諗第一日贏人傷害百幾萬 第二日一入二週目見真章倒輸6百萬都明知無得打啦 屌隊員托咩
我齊角退隊入第一名會否好狗
打機為開心想退咪退
本身都無乜野 屌人燒唔著我 我自己盡左力打
屌佢老味琴晚排左刀突然話太多人 我讓左俾人打 之後一等等到點幾鐘都未有得打瞓著左半個鐘 俾人屌柒我之後要我交ac出黎話驚我瞓左on9 我本身排晒刀9點半可以出晒3刀 搞到點幾兩點都未出到 仲要俾人屌
我齊角5X萬戰係900名公會做大佬不知幾爽
入前500都係多500石
冇入LINE群咩
有入 突然就話太多人 唔知做咩要我打下一週 吹撚脹
打下一週我無所謂 但我等左4個幾鐘都未有得打仲要俾人屌我瞓著左
番工都冇咁chur
一開始就唔應該讓俾人打
話9點半就9點半
BTW排完點解唔可以即刻再排埋淨返個埋
得個2萬幾石搞到返多份工咁真係不了
仲有6管未食 但想訓
都唔係單純為石
成班人認真衝上去係幾好玩
但真係好燒時間 果排稍為忙d就變壓力
太CHUR搞到返工都無精神就廢事
因為跟左佢set左果隊 出左3王 要打45王 讓左4王俾人打 搞到我等左勁耐
一隻王打4粒鐘
真 我咁啱今次戰隊戰忙到傻西咁日日放工都勁攰 仲要打王打到咁夜 第朝又6點幾起身
讓左4王 打左5王之後 要等下輪4王呀 咪等左4粒鐘 其實本身都唔洗咁耐 班友又要玩補償刀 又卡勁耐 唔知搞乜
有你公借收新手 38luv
又話女帝ub必定命中 點解我會miss?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞