Princess Connect Re:dive [25] 龍叛召集區

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
新手想衝角升星快快小小都明,但300幣真係唔值
唔係外掛
上次都唔會由21上20

多謝外掛
玩左5日,岩岩完左加倍,D裝卡左係T8,主線11章之後推唔過,宜家60LV,想問升堆T8裝滿星會唔會好浪費?定係慢慢等LV上左去再推上去著T9?
5日60lv 好快

除左補可停8,其餘坦打手輔助全部都係R9 強。
如果你想定一定先再衝,可以將主力升滿R9, R9 係大rank 黎,停係度夠用你好耐
見3倍,好浪費咁爆滿30次體黎刷 有7-8隻T8 0星
如果早一日開始玩就可以打多日加倍
宜家上唔到T9好尷尬
玩左5日就r8 我玩左3個星期先r8

N3每日6管 last day 16管
我N3第2日開始打R7 發現咁難拎之後日日爆盡30管去刷,仲課埋個體力包
新手多石,打1V1同3V3 再加堆劇情推圖之類,大把石拎
好好把握機會, 不過我用到見哂底, 拎得石都7788, 咁樣食石法好撚傷,
快手完公會派彩拎番8000先, 之後下個月向頭30名公會進發 求每月10000石幫補
唔浪費既你5 日追我一個月進度咁濟
但咁就用左遲D抽女帝既棺材本
兩個月先rank 9 70lv 唔夠打地下城 冇女帝 月月 泳可
真步伏,10 名公會有15500 石

仲要勁休閒,淨係集下刀
我就係入真步服
但果時唔知賽季中無得退 結果亂入左個多死人既 700名既公會
宜家想退都無得退 成個公會得幾個人係有力打隻王 幾日已經排左第一
你照打,唔好頹打,完左cap screen 傷害去搵高啲既公會
我都係真步,前10好難啦, 我玩左個幾月架咋
係咪前30就有奇幻包? 定前20 差好遠.我目標係入到拎奇幻包既公會咋
屌,我發覺等級重要過角色, 高等級有得租架差好遠
我一開始玩都係是但入架,個時唔知排幾多名,都有2千石咁上下拎
都好開心,突然有2000石, 之後玩玩下識左先有更遠既目標
第一個月鳩入公會好似排百幾名
家陣第二次打公會戰就入左排31既公會
通常前面D公會賽季完左會點招人?下次想入個排前D既
正常黎講,你打完cap screen 自己傷害既圖
再加角色同等級既圖, 上巴哈 搵真步公會既post
一完就公會,就大把人走,大把人搵公會架啦,
到時人地招募post 會打個要求出黎,符合到/差小小咪照問下肯唔肯
好似過年出花紅,大把人換公司做既道理一樣
大把人遲職再搵工
個公會得三百幾名是咪轉得

裝備請求冇人理
29人守前30? 定放棄左
我公會就係頭十,叫嵐之騎士團
淨係集刀,之後自由打,有幾個大佬照住,1v1 3v3 都係頭10

以咁輕鬆既玩法有10 名拎奇幻包真係滿足,咩野排刀半夜呢啲咪撚搞
入到公會你排尾幾個就有用處可以有裝拎
但你公會租唔到角,傷害會低人好多
不過你上哂r7r8既時候
堆銀裝已經冇用, 冇乜人請求裝備, 金裝又冇得請
不過你現階段,有拎得裝備,係可以減少好多體力刷廢裝
要我排刀,半夜唔撚訓覺
我都咪撚搞,影響生活, 情願唔要
排得刀既係咪都係1,2,3名,?大家互衝架姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞