老蘭變擂台 本地男打贏3外籍男

175 回覆
1417 Like 5 Dislike
同埋呢篇都係出自毒果
有片先有得COMMENT
Agger
香港之光
蘭桂芳曹星如
一拳打到鬼佬入icu
出現la 出現la
仲要自曝其短,用埋啲on9例子反駁
覺得竟然係主觀字眼唔可以用=覺得一打十係無問題無腦嘅人個世界睇嚟真係唔同啲
打傷三個醉酒鬼叫贏
不嬲輸左入廠贏左去差館啦
傳媒從來都係利用新聞去展示同埋推廣立場,由最原始town crier到報紙到網媒一路如是。
要求傳媒無立場同要求政治唔黑暗、要求人性唔醜惡、要求休班警唔犯法一樣,上帝先幫到你
曹君如落去打比人打死都似
街場無得計點數
每日打開手機電腦不停睇垃圾資訊
個腦已經無左分析呢個功能
香港人唔係東亞病夫!

But china係名乎其實東亞病夫
讀下書先講嘢啦其實上網google新聞兩隻字都知,就係唔撚識又搵下料又要衝出嚟柒。

傳媒利用係一回事,咩叫好嘅新聞係另一回事,你搞清楚個logic未
喂喂喂 行開啲啦
係呀, 初中教嗰套最理想既模式底下緊係話新聞要中立
但諗深D睇多幾單新聞就知根本冇可能完全中立
十單新聞簡邊幾單黎報, 邊單新聞做頭條, 都已經係立場
而且作為第四權, 要有效監督政府, 中立亦唔係一個最好既選擇
所以宜家有人強調新聞要客觀而唔係中立
我地要小心篩選正確既資訊就係咁解
咁客觀黎睇用竟然呢個字真係冇問題喎

兩名傷者接受治理。鄭文輝攝
#85 講啲嘢就有啲見地喇
我冇要求記者事事都要中立無立場,我都明白紙媒都係一間商業公司,都要搵錢。

如學似#88咁講,"記者一定要中立"就真係活在象牙塔內,"上帝先幫到我"。

我只係要求,呢啲細微細眼嘅新聞可以中立一啲而已

呻吟完,大家可以繼續討論本地英雄甄子丹大戰外國拳手
你唔好on9啦
要有人跟進先叫有問題咩
而家講緊專唔專業
仲未撚明
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞