五等分的花嫁(6)

1001 回覆
27 Like 7 Dislike
五月忽然有落場機會春場親生女
搶反個靚名
就係有睇先唔gur啦
其他人都冇出陰招
而家得一花出古惑 唔係招黑係咩
可能佢覺得5姊妹有心靈感應
做到某個分數好停
咪阻39表白
其實39 fans先最撚自私
一有少少對39不利的地方就起哂鋼
追仔又好追女又好
都係自私嫁啦
邊有咩公平競爭
2乃都講過會不惜一切不擇手段

明明5等分先係最好結局
究竟點先諗到呢啲劇情
好不安
神作
咁又係 之前都唔覺得一花係咁既性格
大圖
有冇五學家分到幼年版嘅次序
其實,大人版係咪望着小時候既自己
咁講都似係
得二乃正面 係咪暗示緊啲咩

咪咁痴線啦 咁都搵到位ff
點解要燒埋39fans個叠,各有各喜好啫,有邊個黨唔想自己個派贏
一花本性因為大姐姐定位所以前期壓住,其實有哂伏筆,例如四葉回憶細個一花咩都要哂。而家經四葉開導要不擇手段

不過一花人氣會好受影響
4葉一直扮傻摺紙鶴好高章
5月雖然成日神隱
其實佢算係以風太郎做目標先想做老師
以前history測驗考試 好興問漫畫家(諷刺時弊漫畫)咁畫代表d咩
呢幅仲要總共成15個人 等睇呢幅圖嘅看圖作文
我覺得剛剛相反,4葉係打破一花所訂落的“規則”
幾型,同全世界為敵

不過做炮灰
睇埋今集何止想令三玖不利
直頭想跣埋其他姊妹啦
依家一花係想害人利己呀
講到有少少激動左,重申返先,其實5個我都鐘意
依家睇埋春場點寫落去,收得唔好既話覺得一花會多好多Hater
出咗韓譯嵌字 http://dq.tieba.com/p/6047961915

二乃四葉bb
花嫁、花嫁,一花點都會嫁,差在嫁俾邊個,可惜在二次元
其實呢集都收緊,4葉開招先破例,一花又唔緊做到太過火位,而家有兩種情況,一係風太郎考試順利,5姊妹一齊俾生日禮物;一係風太郎考試唔掂,12繼續進攻
講到4個妹入哂廠咁
其實你會睇到5個人都自己準備左禮物想偷跑
呢D咁輕微的語言藝術就已經俾人話召黑
上一集扮39告白唔通應該話雖然一花好鍾意你
其實我39都好鍾意你嫁咁?
只係成班玻璃心見"我會支持你地"就已經覺得會影響到39被退場
唔通真係5個人一齊happy together交換禮物咁好咩
緊係要有D明爭暗鬥下先有趣
差在邊個做醜人開始先
2乃都話埋你知如果無人送
得佢自己送
個意義會大好多

你地千奇唔好睇宮心計個類劇集
應該會爆血管
二乃咪又唔好得幾多,明知家姐出古惑又唔出聲,諗住少D對手。到4葉出招令一花開放條件又想阻止,當然人不為己,天誅地滅。你話我地玻璃唔睇得明爭暗鬥都算la, 點解要拉埋cctvb d 低B宮庭劇,睇都睇到厭
貼吧話諸葛四葉指桑罵槐
Btw 而家係咪已經五人全部投入戰場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞