格離屋唔知係咪製作疆屍

720 回覆
3177 Like 36 Dislike
幾驚有人放鬼圖
每日都搞咁又唔似殺左果三口咁簡單
果次惡臭啲味點既? 樓主聞過屍體腐臭味未? 聞過應該就分到係唔係
上面咪有 你一早block左?
就係覺得冇可能,看更都唔信
係咩臭味?
形容下...

建議call消防,報有臭味傳出。
佢地上黎點都會入屋求証氣味來源先收隊。
如果係屍臭味,啲消防一聞就聞得出黎。
屌唔好講,認真post黎
依家冇左臭味
講真點睇都唔係好嘢樓主你真係報左警先比較好
正常來講。
如果你超巿買肉,第一時間放雪櫃。
我當你煮好左,唔知點解無食,放左嚮枱,果度有幾多份量?會唔會臭到出面聞到?
但樓主之前好似都有個post類似
樓主真係小心自己安全好d又落消毒cum味又攞布遮窗就算唔係埋屍都唔方咩,重要佢知你有留意佢....出入平安
又要開post問
人地講嘅嘢又唔撚信
報個警有幾撚難?
死撚左佢啦屌
樓主呢半年出咗三個post去懷疑隔離屋,點解仲唔去報警
認真當假膠
如果真係假ge, 即係佢講大話。
見得光的野,駛鬼講大話咩,肯定有古怪啦。
如果你唔係假膠,真係快d報警,如果真係殺左人,癲起上來殺埋你
肉壞邊有咁勁, 除非佢唔係到好耐
但樓主又話只係新年果陣
同埋平時都咁大陣消毒藥水味好難唔相信係平時其實都會一直有味
係一出lift就會聞到
一家三口俾個女人殺咗,所以得呢個女人出入;
將幾條屍肢解,可以一件件放雪櫃,雪櫃唔夠位就放衣櫃,兩個地方輪流放,等啲肉凍凍地,無咁易臭;
間屋有屍臭,所以用消毒藥水僻味,花生殻都係,用嚟吸味,再叫賓賓定期上嚟抹屋抹牆消毒僻味;
殺咗人心虛,怕三位寃氣重,所以長播佛經、長開燈;
過年個女人返咗鄉下,無得swop啲肉、無得消毒,所以咁臭;
三件嘢都捱唔住、腐爛喇,所以要買磚、水泥嚟灶底藏屍、牆鑲屍首。
竟然召喚到你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞