格離屋唔知係咪製作疆屍

720 回覆
3177 Like 36 Dislike
有冇睇過套戲叫樓下的房客..

如果樓主講嘅係真我真係建議你報警..
藏屍同製毒都唔好.
寧願係後者都好過前者..
快撚啲報警叫人黎睇下咁可疑..

如果假膠我會屌你老母.
唯恐天下不亂.
警籲留意可疑工場
林志明呼籲市民如發現任何可疑處所傳出濃化氣味或冒出白煙,另外於市郊地區的居民如發現有陌生人或車輛出入運送化學品,應通知警方調查及處理,因為製毒用化學品大多屬易燃、高揮發性及腐蝕性,於製毒或加工過程容易起火甚至爆炸,危害市民生命。又重申製造或販運危險毒物屬嚴重罪行,最高可被判終身監禁。
LM
下次經過門口再嗅到臭味咪即刻報警等人上去查囉
自己開post 做偵探做乜鳩
樓豬8月開po開到宜家 咩都冇做過
諗起柚木巴打
如果樓主唔係假膠的話,下世小心d
同埋我有時唔明d人心態。
明顯有問題,但係會拍門屌左人先....
人地已經知你留意到佢,同埋又打草驚蛇。
屌,即刻報警,乜撚野都唔好講啦
呢個故正
樓主幾個月嚟淨係開post 但係又無實際行動
係想我哋幫你報警?
報警啦
你諗住開post開到幾撚時?
樓主有冇多啲相睇下
開頭都仲半信半疑
起完樓主底 再睇到樓主啲對答
同啲假膠開post套路一樣
開頭講到似模似樣
到有人問圖嘅時候
一係尻影一張相 一係skip咗留言
講真 我完全睇唔出樓主張圖
同樓主所講嘅隔離屋有咩關係
然後到啲爸絲認真講解決方法
就會Skip留言 + 自我否定條橋唔work乜乜乜
過咗第日 樓主就會深潛大海
最後無限個拋西瓜圖 + 萎萎樓主我們到了圖
無限loop到個post 沉底
之前唔係話龕位咩,點解變左疆屍
硬件台?
有哂劇本
好彩你話唔係
半年前已經開post話隔離屋有問題但係又唔報警
個post沉左隔一排又開
似假膠多
快啲買啲糯米保護自己
聽到有咚咚聲就咪開門啦
呢啲嘢食過人血冇咗個罩就大鑊架啦

講咁多嘢,即係你肯報警未
講真呀
如果件事發生係各位身上
各位仲可以咁冷靜
係半年內隔幾個月就上嚟開幾個post?
聞到隔離屋有異味(已經唔計疑似屍臭)
加上濃烈消毒藥水味
又見到鄰居搬一包包水泥
單單依3點足以報警犬啦
唔通玩煮飯仔咩

其實我估 樓主諗住用同業主講過+業主有留意
去分散爸絲注意唔洗報警犬
已經send左個post去報警,我唔撚知你係咪假膠,你之前啲po都係咁,不過好心勸你,真係咪覺得人地唔撚識上網睇架?求其係Fb碌碌下已經入左呢個Post,希望聽日唔好係A1見到你,早抖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞