[I/A] Marvel Future Fight [37] Captain Marvel 肥婆奇俠更新

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
學到野了
想問次元裂縫刷完洛基卡之後優先刷邊幾張
洛基制服送神話嗰張p 卡有冇用?
買撚左 最新個傳說戰鬥
好似中撚左伏
應該十年都去唔到6階
雷神果張好D
P.S 洛基果張我用緊,雷神果張我無
再提多次

各位幣少記住打Token 攞6星卷或者T2卷
睇完captain marvel就比我洗好個rage

拎哂去換制服箱同埋制服經驗片
換制服箱+1
其實Victorious S5都加暴率60%, 仲駛唔駛推咁高暴率
出deadpool個期無玩

想問而家有咩skin係必買?因為爬文都仲係我以前玩個d推介黎
比你參考下,
快銀果套天線得得B, PVP好勁
磁力王果套你要衝ABX高分就買
女美隊套暗星裝甲加埋T3技好大力, 打ABX同WBU又得
冰月果件輕取ABX
Captain Marvel新嘅SKIN, 現時PVP王者, 有新嘅狂怒SG可以輕取ABX同打下高層WBU烏木
Erva有SKIN ABX可以衝高分
藍女人我比個itgb crit rate 180增傷佢
60lv abx 打得唔夠70萬
係咪正常
唔知...仲要睇卡片, ISO SET
我記得果陣好似試過60級冇uru 冇ISO 冇特裝好似30萬分
有冇位加朋友
有一個位
deadpool同f4 個6600 係咪唔駛買?
我都係輕鬆玩,如果新skin都係衝abx分就唔買啦,有無邊個skin係返身一定要買?

我有sharon roger藍色鎗skin,黑色值唔值買?
你id係咩
唔係加好友
想睇下d卡同英
靈蝶幾好用
唔課/少課可以唔買
---------------------
黑色好用d,打痛d
無玩咁耐,hulkbuster招飛彈bug到而家都無fix
白金盒又攞廢物BAM
4星卷
夜無聲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞