[I/A] Marvel Future Fight [37] Captain Marvel 肥婆奇俠更新

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
98.21, 好嘢好嘢
屌 我都係
3個鬼, 嬲到有瞬間又想DEL GAME
我都係
料就齊曬 係差個1.8%
第一隻t3 im會唔會好on9?
唔係真愛嘅話就.....
有愛就升,完全冇用咁濟
磁力王都夠膽 im竟然
咁多隻t3應該點排?
藍女人終於打到133萬(雖然見高手打到成18X萬
見人啲片好容易S3c4, 自己成日S3就已經trigger到倍傷
輝個手
冇記錯應該一日最少4%呀嘛, 唔係整個99.99%就....
T3嚟講 , 我自己咁睇, 純參考
im <= 冇用
luna <= 打ABX打高層WBU都好用
dp <= PVP王者
Mr.Fan <= ABX比CA更輕鬆打到200萬, 打WBU暗夜好好用, 但要1.5倍資源
SR <= T3技嚟講佢暫時最大力, 打ABX同WBU都好用
CM <= 新寵, PVP又得, ABX又有兩日用得
Thor <= 有CM之後慘被拋棄
CA <= 有女版SKIN可以打到2日ABX, 性價比好過Mr. Fan
Antman <= 綠屬有DP同有SKIN嘅QS同埋T3GG之後已經冇人想理呢隻T3
Magneto <= 打超反ABX最高分就係佢
GG <= 又一個比DP同QS光環遮蓋咗嘅一隻, 不過佔領仍然好用
BP <= 可以打下WBU暗夜(雖然層數都係唔高), 又一冇用
琴晚發夢
三次十抽,中左三個ctp rage
第一次發夢發mff
等你星期三美夢成真, 我估果日RESET有rage抽
微課唔敢抽
又整個比cm,但又想儲晶等end game
琴晚發夢
三次十抽,中左三個ctp rage
第一次發夢發mff
等你星期三美夢成真, 我估果日RESET有rage抽
微課唔敢抽
想整個比cm,但又想儲晶等end game
咁等END GAME啦, 肯定又有堆英大翻身
BTW, 你老母肯出T3 Thanos未
如果你T埋cm,end game 出T3 Thanos個啲可能都未必夠書
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞