學電單車 就快考試 一齊傾下

142 回覆
0 Like 10 Dislike
比左錢啦
天才波
我考港島會唔會好啲
我當年都係咁呀,不過係元朗,帶我兜左兩條路線,跟著就好似唔關佢事咁,不斷粹你加堂補鐘。
最尾真係靠自己,臨考兩日攞假狂操,操8字操路線。
仲記得瘋狂在唔熟路,又無手揸地圖,點攪

結果我係痴果地圖係油缸面,一路行一路𥄫,諗起都驚
6月考大球場,仲未搵師傅
學電單車不嬲都係靠自己嫁啦 講到間間都有人跟住你咁
小弟3月中考,沙田
琴日上第一課強制
發覺拉26離合器無46嘅咁實在
成鬼日死火 失禮晒
我都李賤但跟得好足喎,佢考前兩日仲whatsapp我帶齊野。我無報佢地個全餐,我個時報完強制再報佢地最平個重考7節. 慳好多
用手拿易好多喎
你未慣啫
強制係官駕,打漏左。
慢慢黎,我之前先26後46,都唔慣渣住碌9棍起勢搖
如果揸開46,26考試前兩三日最好少d揸46等自己做番26 個思維. 個時啲老海鮮咁同我講我都唔信,但又真係有啲幫助,特別係如果你46都係棍。
強制第一堂會做咩架? 過兩日係 少興奮
聽佢9up,然後教你基本嘢
著車,玩極力子轉下波,玩手腳brake
其實強制堂會唔會比時間你自己玩下架車
定要一唔跟住做
就上第一堂
強制第一堂會做咩架? 過兩日係 少興奮
聽佢9up,然後教你基本嘢
著車,玩極力子轉下波,玩手腳brake
其實強制堂會唔會比時間你自己玩下架車
定一要跟住做
就上第一堂
要聽幾耐? 掂車幾耐?
就嚟路試嘅師兄有無喺出面搵補鐘?
沙駕好貴又無導師跟
聽半個鐘 之後掂車
1波行 轉下彎過雪糕筒
轉波咁上下
頭先上完第2堂 圍住駕院行個圈信心大好多

諗緊學牌出車好唔好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞