歐美主流樂壇集中討論區26

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
Benny Blanco, Selena Gomez, J Balvin & Tainy - I Can’t Get Enough
https://open.spotify.com/track/1WSGTYKLEpKfNQYYW5Oymt?si=8_qjLWPHRAmGj14aDBDS5Q
Maybe unpopular opinion:
我覺得好難聽得罪講句 Taki Taki都好聽過佢
播咗頭幾秒已經頂唔順 打晒冷震
頭幾句好似幾有潛力
但聽完成首好似乜都無聽過咁

this song never goes anywhere / goes nowhere

(stream Anywhere/ Nowhere!)
同意,但你知通常係到話大家都唔鍾意最後就紅到七彩
況且呢個組合無論唱咩都會紅
而家啲人已經唔理首歌點 睇人only
(唔誤嗯ng誤 嗯唔誤嗯ng誤)*n
發現一有selena就幾垃圾都會紅
好嘈得黎又好flat (selena’s vocal)
not my cup of tea
係唔啱vibe,但唔難聽呀
DJ Khaled紅得起咪就係靠睇中呢班聽眾
其實lauren兩隻single都幾正
但就係彈唔起
they’re back!
佢都冇心宣傳 淨係去啲細show到表演
又講到明唔想feat任何人
頭先唔小心聽到Low Key

cliche到爆
一聽就覺得佢想跟havana模式
勁嘥真係學佢首歌名,要more than that先得喎
黑人多數捧Normani
白人/latino多數捧Camila
結果其餘三個被遺忘不過Lauren比起Dinah同Ally已經還好
尾兩個真心連個樣都唔係幾記得
你有道理1989嘅中後段係為佢個so-called蛇后格鋪路
到聽Rep嘅時候就蛇后現身 惡毒嘅一面盡顯人世 聽Rep嘅時候係會覺得1989好理所當然而且rep正正因為咁而越聽越搶耳 不斷沉醉響佢「第二個人格」嘅drama (eg sex dreams & being bitchy)製造嘅高潮 完全唔存在咩留唔留戀論
更何況邊個留戀呢條蛇后
cause she will be DEAD when the new era approaches.
nice things is trashy af but u kind of need this trashy song in your life
利申top three: call it > hands tied > delicate
Jonas brother Carpool Karaoke + whole week @ late show
81分鐘
Billboard cover...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞