歐美主流樂壇集中討論區26

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
啲人估佢單數先放相喎
我覺得會卡2 冇後續promotion 冇又iTunes促銷 又冇streaming support 又冇payola
Fans就應該唔計 升8位係因為有同台表演之後有promotion effect eg iTunes sales上返#1 同其他streaming effect
雖然唔知係唔係Cardi fans負皮
但其實Cardi係呢個post不嬲都好弱勢
由Grammy 個留言已經睇到
到後期甚至有巴打話一見踩Cardi就負皮
但其實我質疑係唔係真係咁
我見到嘅係diss Cardi 嘅 post一直都好多like
久唔久就有人彈句 Cardi
其實真係冇乜喺音樂上嘅討論
仲每日loop緊
咁個問題係 鍾意佢/鍾意佢音樂嘅人 咪推銷下佢邊方面點好點好囉 又要覺得(我地)啲笑佢嘅人shady於是就嬲嬲豬搞搞震 但又冇人prove佢嘅成功
分分鐘樓主個ari po都係佢地搞事
其實去到依家呢個地步都好難理性討論
好多時就咁彈句Cardi嚟辣火頭
真係有啲難有further discussion
As if they care
26 years ago today, Whitney Houston’s “I Will Always Love You” spent a record-breaking 14th week atop the Hot 100, becoming the longest running #1 in the chart’s history at the time.
I don’t see they care
真係皇帝唔急太監急得fans默默努力
雖然唔排除佢地可能有做嘢
雖則佢依家呢個地位都唔需要#1嚟prove
但送到埋口都唔食又好戇居
有時睇到都覺得煩
想睇Bradley拎No.1創造歷史 咁樣兩個人嘅合作會更加iconic
得罪講句其實有時呢度盲撐Nicki都係事實嚟 有時Nicki講啲嘢唔知點解有陣酸味 例如Travis賣Merch送Album 其實Nicki自己都係做緊同一樣嘢只不過賣唔過Travis
睇到呢啲thread嘅時候我會尼埋一二邊
其實Ariana都係賣merch送album,又唔見Nicki鬧佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞