[COYS - 球霸復出] 熱刺球迷吹水區 120

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
捷比亞:戴治完全改變了我
now.com體育】熱刺右閘捷比亞坦言般尼主帥戴治是其恩師,是帶領其變成今天這樣子的一位伯樂,有機會的話,他還是願意再一次為這位教練效力。

不經不覺,捷比亞(Kieran Trippier)已從般尼轉會至熱刺近4個年頭,儘管已是一段長時間,但他對般尼主帥戴治(Sean Dyche)過去的幫忙還是念念不忘:「他幫助我很多,當我年輕時,我還常常出外喝酒,沒有好好照顧自己,是他帶領我重拾正軌。」

「當我在般尼時,我倆關係非常密切,有機會的話,我還想再次為他效力。我們通常會每隔兩周攀談一次,互相更新大家的近況,我倆刻下仍時有聯絡,一直保持著要好關係,自我離去後,我們的關係甚至比從前更加密切。」

28歲的捷比亞如今已不再是當年的黃毛小子,在熱刺和英格蘭國家隊擔當著重要角色,儘管如此,他還是非常感激般尼對他的栽培:「我的事業已完全改變,是般尼幫助我得到今天的日子,這點我永遠也不會忘記,永遠感激他們,如有一天再有機會為般尼效力,那將會妙極。」

快d翻般尼啦
回家吧
留名等睇聽晚脆狗報恩
對邊隊都送分嫁啦

佢依家咪仲係黃毛仔
Chelsea banned from signing new players for next two transfer windows
似會上訴拖到夏天有得買人
駛乜驚
我熱完美示範左一次俾大家睇
利維唔洗比人ban都唔買人,仲勁。
今次佢地仆街了
當年Kakuta都係咁,轉個頭又可以買人。
都係2個windows
其實車仔陣容都有好多人,仲要有全英格蘭數一數二的青訓。
果排d狗仔去晒邊?叫佢入黎學下野啦
所以一早簽定pulisic
但你個陣仲有erikson
下季都唔會買人揮手區
熱轟同盟
車仔比人禁兩次轉會期既球員註冊?

一齊唔好買人~
人地有舒服傳球
我地就得隻撚屌傳中
下 有冇得appeal?
利維ban 熱刺買人就無得appeal
唔小心禁入左軌區睇
屌緊鬼話個話事女人買人計度縮數
如果軌買人都係計住度縮數去買

咁我地利維主席....可以用咩字眼形容
車狗開始j肥普
一早話咗肥爸爸sq最好的
車狗開始j肥普
一早話咗肥爸爸是最好的
冇冠躝喇屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞