[COYS - 球霸復出] 熱刺球迷吹水區 120

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
唔識欣賞
2個都
熱刺英人d品味
有無我刺球員另一半D相??
我得少林另一半張MK頭相

我老婆
想講下winks
https://streamable.com/f33il
尋日人人話佢好
其實不外乎都係佢比以往搶鏡
又攔截又手術刀又分邊
但有冇諗過同隊波整體戰術都好有關?
以往人人話佢橫傳唔識比risky pass
今場雖然都唔多但比印象中爽朗
根本原因係熱刺今場企位終於正確
今場同上場英超一樣用盡到球場闊度
所以好容易見到佢分個靚邊策動攻勢
就算向中間交,正前亦會係兒子而非洛蘭迪
分別在於兒子能夠即時回波比隊友向前做攻勢
單係以上提到嘅少少細節就令到今場節奏無限提升
亦解答咗點解0:0大家都覺得唔悶
因為隊波真係踢得好

我一路都好欣賞winks
先唔講佢早幾年啲屈機野令人懷念
就算今日佢比人話橫傳刷數據我都唔會同意
佢就同車嘅佐真奴一樣
隊波能否配合佢先係關鍵
如果今場波依然見到4231怪陣
我敢講winks嘅表現起碼差兩皮
迫搶會見到但比波唔會咁爽朗
更重要嘅係球隊一定會輸波

今場佢有好表現
但其實某程度上成隊波冇一個人特別差
我只希望唔好淨係當今場係佢迴光反照咁
平時都多啲欣賞下佢嘅作用
批評佢之前諗清楚
你要佢比波,咁有冇明確target比佢選擇?
今場好明顯好多選擇
但下一場又點?係咪又再變返袋底泥?
Too long didnt read
mon 9利po仲要成篇嘢改做winks
碌勁撚耐 傻鳩脆

有冇巴打買開野?諗住買番十隻8隻番黎
睇相以為係廁紙
仲想買黎抆屎
X2
中間嗰件正先正。你地屌過女未嫁?
個樣唔撚得wo
屌女就講身形,溝女先講樣。
中間條女大波幼腰,一睇就知係人間性器。
留名學嘢
如果今日買membership plus 係咪可以即刻買飛?
波大都要睇技術
winks就唔好貼出去喇
唔通貼你咩
我認同
但兩條女對奶都假假地
鬼妹model 修葺過正常嘅
中間果個太大奶la,鬼妹太大好撚柒
右邊d 身型fit d
#thfc Spurs are hoping to take a big step towards opening their new stadium this season with two test events being planned for consecutive wknds in March. https://t.co/2IEPF6sHO6
球隊終於有主場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞