[火雞姐收撚皮] 贊助過丁可欣賊婆嘅商業機構list

510 回覆
1132 Like 36 Dislike
你繼續自己感覺良好啦
每個人都有自己 睇法我唔會介意 反而你就好介意跟你意見不同的人 仲係咁標籤對方 可想而知你幾咁幼稚
Push
你都係收皮把啦
下下都道德撚咁話咩唔應該以暴易暴
網絡欺凌係唔岩 但要睇對象囉
當初係火雞姐欺凌人在先
佢做過咁多惡事 係罪有應得 幾多人俾佢傷害過呀
佢無錯嘅話洗會俾人網絡公審?
呢啲叫報應

支持樓主
收檔未呀
擺睇恭喜八婆先
佢真係爽
學校欺凌人
出到來sponsor 攞盡
不過個天唔會比佢爽得幾耐
推下先
總之邊個包庇火雞姐,就係包庇罪犯,藐視法律!
臭雞雞
推到佢坐監
首先,我唔鐘意火雞姐,亦非打手,亦無follow 佢的youtube,但我覺得一個人錯左佢肯認,又肯為佢自己既行為負責任的話,不如大家高抬貴手,鬧多佢一陣la,俾次機會佢改過。我讀中學個時都係成日俾人欺凌,有時諗番起都會唔開心,但過左咁耐連一個欺凌我既人都無同我講句對唔住,我睇番佢既道歉 youtube,認真講得好差,我都唔係好feel 到佢的誠意,可能公關方面真係做衰自己,不過佢都叫算做話肯講同做出賠償,肯企番出黎承擔番自己做過既錯事,雖然佢今次真係seven 左ga la,我覺得佢係抵俾你地鬧但都罪不致死ga,可能我識好多坐完出黎既 friend ,佢地好多時都好後悔,年輕時唔識諗有d制毒又有做飛機仔又有,藏械又有(講緊既係手槍),到後來佢地都好後悔,做番正職後洗心革面,我認為每個人都應該有機會去改過,唔好講話咩強奸老母個d先,不如大家咪又再留意下今後既發展low, 如果佢真係肯改過自新,俾次機會佢la
前3點 我之前解釋晒 你唔明 我都唔想再講 估計再講你都不會同意
但第4點 我都想講下 首先香港民主停滯不前 並不是因為太多大愛左膠 而是有你呢不停屌鳩同路人嘅人存在 就好似今次件事 其實我同你大方向一至 火雞姐犯錯 應該受罰 差異只在於應否以暴易暴

但你就不停標籤以及人身攻擊我 打手 on9 弱智仔 繼而將我劃入支持火雞姐 是非不分 犯錯不應受法律制裁等圈子
然後將法律同網路欺凌比(見第三點) 令成個大方向模糊不清 最後同你同一目標既人不願跟你溝通 到最後唔夠力量完成目標 就好似現今香港民主勢力 四分五裂既狀態

其實我唔喜歡大愛亦不是左膠 任何民主運動都需要激情 但要建基於一定程度理性思考同討論
求同存異 不是同自己意見不一就屌走人

抱歉講太多政治野 唔好意思
大家繼續講返火雞啦
臭雞欣
仲有BC shop
可欣的微博 香港冇得撈
你估返大陸撈得唔得啊啦?
中國嘅同胞不知道可欣係一個小偷

https://m.weibo.cn/u/3821394575?refer_flag=1005050010_&refer_flag=1005050010_&jumpfrom=weibocom
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞