[火雞姐收撚皮] 贊助過丁可欣賊婆嘅商業機構list

510 回覆
1132 Like 36 Dislike
講事實要叫人死全家? 我都係收皮先 一陣俾人話我打手
我屌你老母知唔知咩叫欺凌呀 條賊婆偷野呀 犯法架
我地極其量咪係抵制佢 佢始終都冇受到應有既懲罰
你係咪嗰d老母俾人強姦仲喺側邊拍手助興既垃圾
首先 邊度有人暴佢?

佢偷手機 欺凌同學 令到人地每人翻學都係煎熬 吹雞叫人中傷某某page 言語攻擊

依加佢開始撈得好啦 好多Sponsor 咁你又認為值唔值得呢?

依加只係將所有事講出黎 等大家知道呢一個係咩人

佢接得Sponsor 宣傳 就算係一個公眾人物 佢唔配

重覆一次 我地係講「事實」係佢已經傷害過人既事蹟
唔係 之前回左
咁我岩岩屌你老母我係咪轉頭要走去驗性病呀?
咒佢死全家佢會少忽肉呀?
有point 既 但我同你觀點不同 我不讚成以暴易暴 因為自己會變成自己討厭的人
利伸 我都好討厭佢D相
幫佢拍野果陣真係要小心啲電話銀包先得喇
香港人識得齊心抵制某樣野既話就唔會有今日啦
某啲巴打可能激進左啲 但起碼係為左受害者而感到不憤

而火雞姐果種「暴」係咩?果種霸道又發自於甚麼?

依加真係要收翻晒佢所有野 多行不義必自斃

起碼 佢作為一個收贊助做野既公眾人物 係唔會合格
求下連登子唔好推OK?

佢真係包裝得好好
我之前跟過佢學跳舞
真人真心幾nice
可惜紙包唔住火
知道曬佢原來係欺凌過人嘅八婆之後
對佢以前嘅好感完全冇曬
欺凌人又扮撚曬野嘅死八婆丁可欣
想臭雞變鳳凰?去死啦
成日話以暴易暴 喂而家講事實咋喎
同意既 但呢個po已經唔係講事實咁單純 我只係講下自己觀點都被巴打 問候左幾次 希望大家都可以好似你咁把握好 講事實 同 網絡欺凌呢條線 因爲在網路世界 每個人都有幾成為 被欺凌對像

真係收皮了 感謝大家
我覺得所有仆街嘅手法用係依條臭雞身上 一啲都唔仆街
因為依條友好撚黑人憎
懷疑有打手進場不停維護臭雞
係唔係都話人係雞 根本錯撚晒
一直都覺得女人憑咩去欺凌人
pish
笑咗出嚟
全部錯 唔好賴醒ok?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞