Hottoys 1/6 1/4 Figures 討論區 130 唔揸住首次日單想拎貨?等下啦

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
佢最後有買到原色46,仲整爛咗塊手甲上fb徵
咁都俾你發現到
唔記得佢個大名
你又嚟啦,你跟本由頭到尾都係憑人地嘅買入手法就去判斷人
玩具就貴有貴玩,平有平玩
就冇話咩買唔買得起就走去玩啲平啲嘅好似shf咁
人地中意用咩價收你咩事,佢收到佢本事,佢收唔到都唔關你事
如果買乜都要照市價高價入
咁咪即係助長炒狗行為?
佢當時收46收得咁揚點發現唔到
我都記得了,係fb見到有人奇奇怪怪淨係徵塊手甲,然後返黎ht post就見到46巴講起佢隻46手甲有問題
我都唔記得左佢facebook名
特別版?
你啱,咁你試下上fb $3000徵隻二手/三手/四手 Mark47返黎

你記得打埋你d偉論喎,咩求良心真玩家棄坑呀之類嗰d

冇20個哈哈笑我同你玩鞋

現實d啦
隻腳位攝廁紙
我係記得連登名係an乜hai乜數字同蟬園鐘聲(類似字眼)
有無巴打backup
Hb2.0派左一轉已經跌到落2200 真係好想知全派會跌到幾多
應該普通
可能佢已經用第3個ac混左入嚟重未發現到
佢有好似有啲道理

班炒家推高個價,搞到有價冇市,所有人都冇得益,由其買家

相反個堆用低價收嘢可能幫到大家㩒低個市又比人話
香港人真係乜柒都要屌餐飽,好嘅又屌,唔好又屌
其實佢好慘
佢話份糧只係夠買兩隻im, 46又係炒得最貴果隻,點知買返黎中硒伏
我好似冇話過要開呢啲post徵喎
我係話等人放再睇下有冇機排到
都係個句,啱價我咪入,唔啱咪唔入,我又無話一定要入到
更何況你用mk47咁極端例子同我比有乜意思
佢係有道理。咪同屌鳩支那人唔好落香港炒貴d樓一樣囉

但現實會唔會真係會有人可憐你會平到你心目中嘅“啱價/膠價”?

我唔否定唔會有呢d人,不過咁樣後追法我真係唔覺得你有幾鍾意囉。反正有又得,冇又得,咁你上黎問價做咩姐?班巴打答完你,你又係話自己心目中幾錢收,咁你同喺街問路人地答完你行左,你話好似右邊快d有咩分別?
你梗係唔會開po徵啦,你唔驚畀人笑鳩你咩
我又唔係開你個啲咩叫人可憐我放$3000mk47比我
有乜撚好笑
冇,見你咁有偉論想睇下你點樣可以點化世人姐

我都想跟你學嘢
又嘈 痴撚線
46+46=92
Hottoys嘈交區
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞