Hottoys 1/6 1/4 Figures 討論區 130 唔揸住首次日單想拎貨?等下啦

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
自由市場,供求問題,無得怪任何人,對方開天殺價,都要有人承接先得
Ready
炒狗嚟喇
屌以為有新野出
一樣仲係咁睇hottoys個fb
全新?
大家覺得motherfucker1.0 定2.0好啲
可能有3呢
驚得後生版
唔認同你又炒狗
我就唔同你。我有愛嘅一早高追收哂,宜家冇咩求

CW CA 2900
DX11 4300

就算RB有冇現貨都好,我買到當bonus,冇又唔心痛

反而你又走上黎叫春想後追,小小錢都比唔起仲話等水魚棄坑又咁啱畀你要到

我都係建議你玩返幾百蚊d SHF算
我就無話過一定要買到嘅
我自己本身買嘢不嬲都係見啱就買見唔啱就唔買
啱價就入,唔啱價就唔入
我問係睇下有冇人可以放到自己想要嘅價錢
就唔係咩叫春冇又心痛
玩具就身外物
講得出呢啲咩心痛叫春咁柒嘅嘢一定係自己成日經歷先會講
就係我成日見太多好似你呢類嘅人姐,又唔一定要自己經歷嘅

唔通我知道吸毒有害叫人唔好吸,咁我又有經歷過啦喎?你d分析能力咁差嘅?

啱嘅,通常飲醉都話自己冇醉,我明
“我問係睇下有冇人(水魚)可以放到自己想要嘅價錢(膠價)”

我幫你講埋心嗰句
你有冇經歷過得你自己知啫
你話有冇都唔關我事
不過我上面講嘅嘢重點就唔係想講你係邊一類人
我由始至終都係講緊自己買玩具嘅原則
會唔會係你分析能力過份高,諗多左
此地無銀?
我諗起46巴,其實佢都無話一定要買到46既

唔記得佢最後有無買到46了
最記得佢玩分身俾人篤爆左自己屌自己笑死
過份高嘅分析能力咪你呢種囉
以為乜都自己啱估中晒咁
個啲人唔可以係退坑平放?唔可以係有良心嘅玩家?
我自己就遇過良心賣家同炒狗
你估真係好多人用ht揾食?
原價同低過市價就係膠價?
咪過份分析
咪睇得玩具真係一定可以用嚟炒賣,可以當人水魚啦
係囉你都識講有冇經歷過得我自己知,咁你又話
“講得出呢啲咩心痛叫春咁柒嘅嘢[red]一定係自己成日經歷[/red]先會講”

你講嘢一時一樣好難同你討論落去喎

我係邊類人唔緊要,我淨係知道你同之前fb嗰d 排$3000 買二手Mark42 1/4豪華版一鳩樣
我就無話過一定要買到嘅
我自己本身買嘢不嬲都係見啱就買見唔啱就唔買
啱價就入,唔啱價就唔入
我問係睇下有冇人可以放到自己想要嘅價錢
就唔係咩叫春冇又心痛
玩具就身外物
講得出呢啲咩心痛叫春咁柒嘅嘢一定係自己成日經歷先會講
就係我成日見太多好似你呢類嘅人姐,又唔一定要自己經歷嘅

唔通我知道吸毒有害叫人唔好吸,咁我又有經歷過啦喎?你d分析能力咁差嘅?

啱嘅,通常飲醉都話自己冇醉,我明
你有冇經歷過得你自己知啫
你話有冇都唔關我事
不過我上面講嘅嘢重點就唔係想講你係邊一類人
我由始至終都係講緊自己買玩具嘅原則
會唔會係你分析能力過份高,諗多左
此地無銀?
係囉你都識講有冇經歷過得我自己知,咁你又話
“講得出呢啲咩心痛叫春咁柒嘅嘢一定係自己成日經歷先會講”

你講嘢一時一樣好難同你討論落去喎

我係邊類人唔緊要,我淨係知道你同之前fb嗰d 排$3000 買二手Mark42 1/4豪華版一鳩樣
膠價通常要自己去刨出黎

搵到係好彩

有愛就衝喇 真理黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞