正版波衫討論區 8

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
早幾日機洗完件多仔,
字無甩,但成個背有D 黑色浸出黎
第1次見會咁....不過算啦,件野印左奧巴尾揚,都走Q 左,由佢

平時D 衫真係要手洗+搵沐浴露洗就算
啱啱問左
200蚊
另外原來cfs有,14.99鎊
唔該巴打
又醒起我1213件reus甩色甩到著唔出街
係咪入左件牙朗
預唔平
當我冇講過
幾年前入好貴
甩字都少野..
我試過件拜仁掛起都搞到D 字黏住晒, 痴到成件衫都係印..

呢件...直頭D 數字印到上件衫一撻撻..無洗過情況下

我就係類似既情況,唔知係套字甩色定係個puma個印溶左,而家件衫後面黑色一撻撻,仲要係痴手果隻,想當睡衣著都唔得
要唔太忙時間上去先得,
一忙就亂黎,訂衫等2個月,拎個陣印,數字無事,
字頂A J 呀,甩出黎,
要補槍.
我諗係膠字問題..
但最衰就係好多時都唔知套字咩質地,

有D 質地直頭坐紅VAN 都痴到勒勒聲,
好驚起身個下套字痴住係人地張凳度.

今年入件PSG D 字都係有D 痴...都好少著.
我都試過,有時夏天多汗直頭feel到個背脊係同件衫痴住左自此之後已經好少著件衫
可能係得我地先會成日著出去..
去外國係無,係英國著波衫出街隨時俾人打..

去日本見D 打工仔都係收工趕黎球場,除低西裝外套就笠件波衫上身,
左手拎住盒飯,右手打氣
英超個隻新膠字好好多
同埋我估天氣都有影響
夏天係衣櫃又潮濕又熱
我依家keep住都放好多吸濕野
同每晚打開個櫃吹下冷氣
200蚊有找算ok?
唔該巴打
呢件真係好靚 就算肯炒價買連搵都搵唔到
我覺得好ok
你以前係咪係獌區吹水架
你個名好熟
係呀
我以前有你電話 記得都係關於買波衫所以有
我都唔記得個陣買咩
淨係記得你個名
好耐無見
邊到有咁平?
啱啱收左順豐
冇問題
英國運過黎
見到波衫舖都係699
師兄,兩款係兩個年代既拜仁喎.
用既都係唔同顏色字款.

上圖係 06-07 年作客
用深藍色字款.

下圖係 14-15 年作客
用棗紅色字款.

當年拜仁字款公認係唔耐用.除黑白係耐用少少.
其他特別色 (金,銀,營光橙等) 都係一兩季會自動玩完.
因為係印字本身,面果層物料老化,係冇辦法避免.
官網同埋香港代理都係用同一款物料.所以當年係比人鬧到痴線.

但自 16-17 拜仁官網同埋香港代理都改用埋英超字款代理供應商,
質數係同英超膠字一樣,正常情況下咁著下,正路會耐用啲既

所以成日都話拜仁印字有問題既師兄,我估大部份都係買左早年既衫.
所以令到近年都唔太敢買拜仁來印字.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞