正版波衫討論區 8

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
買衫送體味
對章一睇就知假
衫身新淨都算
有d套字又摺 衫又梅 都當係9成新以上
真係
其實點樣睇得出係假?
同埋近年嘅波波章
空白位反射個紋理係若隱若現
唔似假嘅咁明顯
以佢名氣130~150好似合理d
留tg
法蘭克福官網 shipping 要 39 Euro, 不過唔 sure 佢包唔包括香港?

隻德國金盃章就只係用左一場咁大把.因為佢地係德國盃第一圈就已經出局. 果時係著主場黑色衫既. 不過主場黑色係官網已經賣曬.
同埋官網買既衫係會有埋聯賽 sponsor,所以基本上只可印聯賽版本.

今年法蘭克福件主場一開季已經好好賣.(開季有普通 Fans 版本和真正落場版本) 官網都斷貨左幾個月,係到季中先再返到多一次貨來賣.但一樣好快手賣曬.可能因為設計真心靚,加上成績又唔錯.當地 Fans 都大力支持買返件著啦.

同埋提一提師兄如果係網上搵到今年主場,要細心留意買既係 Fans 版本球衣 or Fans 版本既 Tee.因為質地係一樣, 主要分別係背面.真 Fans 球衣背面有直間, Fans Tee 背面係全黑.正價價錢差成 20 euro.
下面係真正 Fans 球衣既背面. (圖 from 官網)

Tee 款就係咁既背面.

屌好撚靚
冇啦. 始終德甲係香港唔係主流聯賽.
加上行貨 adidas 家下只係得返贊助拜仁.
有行貨已經算係咁.

多蒙特早兩年都重有行貨,但賣成年都賣唔曬就知去貨一般.
所以今年都冇乜點再大能推銷多蒙特了.所以 9 估來年都未必再會有代理.

而師兄講果兩隊(史浩克 + 史特加). 我諗除左有線歌神會全力支持史浩克外,真係諗唔到有咩球迷會支持了.

而今年冷門德甲球隊可以試下去飛 x 睇下,佢地都有返 Lotto 贊助果兩隊
(賀芬咸和緬恩斯). 難得係佢地可以返到賀芬咸印字.有興趣可以去睇下.
官網去到fanshop無英文
lotto香港專門店有淨衫,上兩年好似見過有拉科

史特加 我記得信和11/F 有個印字哥哥係fans黎

見人見智嘅 係中意嘅再貴d都買
就好似舊時曼聯銀字 今年阿記新加坡字
佢幾好人 幾吹得
2xx一套字都唔算貴啦
新人想問下,巴塞今季粉紅個件邊度有得買同印埋字呀
Jako 衫既利華字, 見 subside 有特價, 可以去睇下
咁講又好似係喎, Lotto 都算係咁.肯入兩隊冷門德甲球隊.
不過長期正價就不了

史特加既衫來講, puma 真係落足心機設計.
唔用 team 衫款,字又特別設計,算係唔話得.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞