(玩命) passport 仲有8日過期 但係聽日機票去泰國

1001 回覆
63 Like 1343 Dislike
搞清楚先
如果真係update左 唔洗半年同3個月有效期
咁就算得返幾日有效 樓主都係可以入境 呢個唔係人情 係道理
咁姐係你有冇喊同求婚
你作咗乜
結論係連泰國入境處D職員都唔知到底係咪要有六個月期
恭喜晒樓主

樓主話係就係
人地泰國規矩係有效就得 點解唔應該??
樓主菊花有無被開發
要六個月有效期係驚啲人入左境唔肯走?
追PO啦
咁佢係咪去求婚有咩分別
佢係entitle入境嫁喎
7日之後係咪有機出唔到境
秦國嗰邊都幾求其
係有心既p張圖都得
不過樓主嘅泰國入境紀錄應該花曬
日後再去嘅話實俾海關周住
開左post 2 喇

(玩命) passport仲有8日過期 但係聽日機票去泰國
https://lih.kg/1025231
結論:護照最少6個月有效期唔係全球一樣
個別國家只要入境出境時仍然係有效期就得
上面巴打唔駛咁快批鬥樓主
結論:護照最少6個月有效期唔係全球一樣
個別國家只要入境出境時仍然係有效期就得
上面巴打唔駛咁快批鬥樓主
其實我唔明d人負皮我係咩意思
咁泰國只係要本passport仲有效就入到境 樓主本野又未過期 咁入到境有咩問題?
佢係咪求婚已經無關係啦 仲講d咩比你入係人情姐
我有跟足你個規矩帶本有效既證件黎喎
事實證明你第一個point都已經錯左啦
有啲國家只要出入境within有效期就得
唔使幾個月
張本係airline 既checkin system 入面cap出黎
入面有齊咩證件去咩國家既requirement
所有地勤都會用呢個去睇證件有無效而比唔比一個乘客去checkin
如果個system寫唔係半年/3個月 地勤就會放
唔係所有國家都要求證件要有半年/3個月有效期先可以入境 明唔明?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞