同男朋友整咗兩隻狗仔

340 回覆
4259 Like 56 Dislike
無人識呢班友喎 我睇va/music 教科書 都無提過呢班臭雞

反而上面堆男偉人就街知巷聞無人不曉

男嘅知名度高好多 數量 同作品質素都唔同層次喎唔好意思
有無一個有da Vinci 咁全面
絲打好勁
因為你無知所以唔識關我撚事?
草間彌生識啦掛, 波波南瓜個個阿
Da Vinci "全面" (我唔知你其實全乜撚野面) 關歷史上有無女性藝術家咩事呢?
原來你唔單止無知 仲無LOGIC
你覺得佢可以同班男偉人齊名?
佢咩級數呀

我梗係識佢啦 我有密集恐懼症當然睇過佢作品

你用佢同達文西梵高比

會唔會覺得有啲貽笑大方
佢同時音樂 畫作 建築 文學 各方面嘅藝術成就都極高

即係佢作為男藝術家 一個人都贏你一百個

歷史上根本無同樣成就嘅女藝術家

有無女藝術家?有

小學填顏色出晒名果個黃思穎都係女藝術家
啲肥婆樣衰鬼妹都可能有你份既
男人老狗查指甲油
屌笑出聲
歷史上有幾多個男藝術家可以咁全面?
你知得一個Da Vinci 就夠你拎黎打飛機?

而且你都仲未解釋到點解你要扯開話題講"全面"
我明明同你講緊"歷史上有幾多女性藝術家/音樂家?"
笑到我仆街
哇係香港酸鳩我嘅外國生活

起碼鬼妹唔使日日吸毒霧飲鉛水
食物安全又乾淨
樣都靚啲波都大好撚多
唔似港女洗衫板
答案係可以相題並論嘅女藝術家係完全無。
"歷史上有幾多女性藝術家/音樂家?"

要"街知巷聞無人不曉"都畀埋你

你都放煩膠, Picasso 同DA VINCI係同一個LIST到, 係"全面"黎講佢地都係唔同層次姐
你重量唔重質
你是但數個二打六就當藝術家

我就同你講一個文西就夠贏

你講果啲普羅大眾都唔撚識果啲有撚柒用咩

歷史無女藝術家 你同我講草間

係咪傻撚咗呀 草間同文西有咩可比性
文西壓倒性勝利
個身長係可以拮番圓
你嗰隻係貓?以為係兔仔
舉唔出任何一個見得人嘅人名就開始偷換概念啦

結果就係你個陣容廢過我果啲好多喎大佬
英超對港超 你舉幾多人名都無用
埋牙根本無得打

點解女性才藝發展不及男性呀?
因為男人無得靠身體搵食
男人要發展才能/智識/手藝先可以搵食

女人自古以黎都係訓喺度就可以賺到幾層樓
根本唔需要努力

所以女人無才華係好撚正常架

女人有閪就贏一大半
同個有錢人家訓就可以變富婆
仲點會去練習才藝
我答緊你條撚樣第一條問題阿

你問"歷史上有幾多女性藝術家/音樂家?"
你就講 "一個就夠羸"
你做緊乜撚野阿??

畀個街知巷聞你又話人地層次唔夠
草間唔係偉大O既藝術家?
草間唔算歷史咁你擺畢家索係你條LIST都做乜撚阿? 兩條友差唔多年代架
未死就唔可以係"歷史上藝術家"?

文西係偉大藝術家 = 草間唔係藝術家? 而家係唔係全部無文西咁勁O既藝術家全部都唔係藝術家阿? 我認為煩膠同畢家索O既成就同完全同文西無得比阿, 咁係咪佢地就唔係藝術家阿?
好靚
哇佢個隻
中左幅射
你男朋友睇唻經常俾你玩
呢隻係貓
香港最大同性戀論壇
你只係著重數量
咁世界上大把女藝術家
你畫火柴人都可以係藝術家

問題係我舉果個陣容夠說服力呀嗎
相比之下
你講果啲女人全部得淡笑

有無女藝術家?有
不過好垃圾囉
廢過班男偉人咁多倍

正如樓主手藝廢過匡智仔
佢男朋友就正常好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞