冇人陪既巴絲 入嚟放低你想學既野一齊搵個伴

279 回覆
0 Like 1 Dislike
Calligraphy, 結他, 日文

終於有人都鍾意西洋書法喇!

我都想學書法!!!
自學緊日文

我都想學calligraphy 報左班
覺得學書法就會想買埋鋼筆
想學沖咖啡 拉花個啲

我都想學 不過要等考完dse

上網
係屋企都練到

遲下想買部咖啡機
我知咖啡豆都有好多種 覺得出去學有人解釋會好啲
想學彈結他啊
諗緊木定電

學過木 㩒chord㩒到手指斷

我都想
德文/西班牙文
日文

淨識c g am f 木結

我鼓都無考級啊 我個人覺得夾band最緊要開心姐

鼓佬好搶手(好似係)

點解無人搶我
想學畫畫同埋掃描
一齊學 (最好上d平平地既班)
或者如果你識既教我, 我教返你彈琴

想畫畫,都叫做識素描,一唔一齊畫,好想瘋狂寫生
日文 但唔想出去嘥錢上堂學... 窮j
日文同西班牙文
想學畫畫同埋掃描

好呀, 我就係想有個人一齊畫, 教吓我
寫生我都ok, 尤其係風景, 好中意睇風景
想學畫畫同埋掃描

我唔多識架,都係半桶水 可以試下,一齊玩下先?點樣聯絡你
日文 但唔想出去嘥錢上堂學... 窮j

我自學日文宜家N1,除左報名考試費$1都無用過,全部都係上網學
得閒可以交流下
btw 我想學羽毛球

淨識c g am f 木結

我鼓都無考級啊 我個人覺得夾band最緊要開心姐

鼓佬好搶手(好似係)

點解無人搶我

冇人搶我。。。
我想學壁球。。。
日文
Programming
諗唔到有咩想學🤔
可以一齊彈結他
想學水彩、鋼琴
水彩

!!住邊區丫巴?
想學鋼琴
水彩

!!住邊區丫巴?

我都想學水彩
想學畫畫同埋掃描

我唔多識架,都係半桶水 可以試下,一齊玩下先?點樣聯絡你

email? 連登好似冇得pm
hvanelifaham@gmail.com
自學緊木結他 有冇人一齊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞