冇人陪既巴絲 入嚟放低你想學既野一齊搵個伴

279 回覆
0 Like 1 Dislike

電郵 whatsapp

ok

有無人肯放下email聯絡

我都等緊

ok

有無人肯放下email聯絡

我都等緊

就你啦
一係無圖留個email
一係無圖留個email

你黎啦
有無巴絲想學口琴 一個人練好撚悶
多個人一齊嘈下都好
利申:自學緊

邊一種口琴?
之前吹過十孔同複音,但係吹極都係好廢,最終轉咗吹陶笛

依家吹開半音階 再之前係複音(易上手但之後好難 所以放棄左

陶笛我都有興趣 難啱難?

複音口琴真係好難,練完條脷打拍子之後發覺自己節奏感好廢就放棄咗
陶笛易過口琴好多,冇分解和弦呢啲咁崩潰嘅技巧,不過比口琴更加需要對氣息嘅控制
一係無圖留個email

你黎啦

求下你down個tg啦
想學多啲氣象知識同理論,但好似冇乜途徑去學...
一係無圖留個email

你黎啦

求下你down個tg啦

唔用tg
fly yoga
pole dance
電結他
拳 但冇frd想學
想學泰拳減肥健身巴絲請放下email or telegram

多謝合作
想學泰拳減肥健身巴絲請放下email or telegram

多謝合作

咁你姐係逼我放姐
學緊做愛,有無同好

多謝合作

咁你姐係逼我放姐

吹啊
有冇人一齊學車衫

呢樣好易架炸 你買部衣車練下已經識 完全由0做起件衫要紙樣既話你上網都搵得到再改自己要既size

其實我想車裙

多謝合作

真? 但唔知點解一睇你就名就覺得你似係力威健身啲朋友
有冇人一齊學車衫

呢樣好易架炸 你買部衣車練下已經識 完全由0做起件衫要紙樣既話你上網都搵得到再改自己要既size

其實我想車裙

裙仲易車 極易

多謝合作

想學德文 其次西班牙文 有無人有興趣?

多謝合作

多謝合作

大聲笑左出黎

多謝合作

我也不知道該說甚麼了
打鼓
水彩

我以前學過 都幾難 但水彩真係好靚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞