最新消息M記 泰式辣醬2月18號起$1包

278 回覆
20 Like 716 Dislike
做m記做到你咁沾沾 好可悲
唔要茄汁可唔可以要泰式辣醬?
點薯條都唔俾?
4包好過份咩

一包中薯條2包先夠喎師兄
有無人覺得m記茄汁愈黎愈難食
4包會唔會過分左啲,點食嫁?
一條薯條分4啖食每次點一次?
有得任食又有錢收咪番下
2包for 中薯條
2包 for 脆香雞翼喎
點解薯條要比辣醬你點?不嬲都唔係跟辣醬
你條傻撚口口聲聲話我係支那打手 咁我就學你咁 我最憎就係支那人 你話英國d野難食 你會唔會覺得英國人係英國狗 d野食屈你錢?係呢間平民餐廳加一蚊就屌哂人全家既連登仔 每年都有 因為佢真係年年都加 但次次都真係一蚊
對比番其他餐廳 m記算係 你話我打手都係咁話 學生時期果時20蚊幫了我不小去交學費. 除非你真係財政困難到30蚊都比唔起 我建議你唔好出街食.

但睇死你咪又係果班雙重標準既連登仔 到時去食m記果時記得唔好加果一蚊 留番去供樓啦 屈乜嘢姐?打開門做生意 快餐店唔撚洗生存? 更何況m記真係貼地. 你地屌既同時諗下自己其他野食幾錢同埋果一蚊重有咩用途.

最重要個問題我覺得呢一蚊好明顯係停止果班自撚私 低層支那香港人 社會資源就用到盡 一野拎10幾包汁番去炒飯大有人在 因為錢為上係世界秩序.支那香港人更加係呢方面出類拔萃:原本有 家陣無 咁咪錯囉 我不能接受 出街消費是皇帝 一蚊加價就屌穿人個肺. 香港有時候係呢d位比你口中既支那狗更自私. 一蚊加價就傷春悲秋 瘋狂指責
好笑既係 走住嚟屌. M記有優惠期既時候一大班連登仔就再次為它自瀆.

點解我唔可以用外國做例子?大家都係平民餐廳 無錯 茄汁唔洗錢 但講緊係泰式辣醬 係指定餐先有既醬 英國bbq同茄汁唔洗錢 但特色醬不嬲要錢. 中資外資一樣會cut cost. 孤寒?你試下係香港用英國果個方法 貪心撚拎隻杯去揤都得呀.

留名等睇網上罷食m記大行動
唔關錢事?做乜撚野?唔係講緊一蚊一包咩?
定係你講緊感情問題?你係咪覺得m記背叛了你?

你接受能力低姐 你既失去就係失去
人地失去就唔係失去 無諗過當中點解會發生
同埋我幾撚時講過包哂? 唔比醬平d?你講緊乜撚野?
你係咪食m記食到傻撚咗?人地有話唔比醬? 係拎多要收錢
根本就係一班自私撚 一蚊都計較 建議佢地係自備醬汁
比較有性價比
好食咪點囉。薯條一定要配茄汁?
咁最多退返茄汁俾麥當勞又o唔ok?
食脆香雞翼根本唔應該點果隻牆,隻醬根本就應該永遠消失,食m記冇野要用到佢
咁撚仆街次次都用佢黎點薯條
揤入個口到
點會唔食 一邊屌一邊食姐佢地
岩啊屌佢老母
最少都兩包啦
咁配個半島酒店頂級source比你好唔好?好食就要配,配你老味呀,好多野都好好食呀,配撚晒呀笨,最後連$1都唔想比,貪撚心到
著條配泰式辣醬,9唔搭8
我都諗唔到m記有d咩係襯泰式辣醬
Ketchup係唔洗 sweet chilli邊度唔洗錢
屌連登仔唔係話擺食既咩
食m記係有錢會既玩意了 窮撚翻屋企打飛機啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞