★J慧中時間又到了(54)

1001 回覆
4 Like 8 Dislike
我冇事喎
ready

老貓收咗工食完早餐,啱啱瞓落床,大家等12:00,佢噚晚搬咗好多重嘢,件件3、40KG,做slave好辛苦,體諒吓
老貓去硬件台開post話腦場黑店多,佢個post #8 人哋講得好清楚,根本係毒撚性格問題,成日覺得人哋呃佢,老貓根本駁唔到

香港腦場仲多唔多黑店?(砌機)
https://lih.kg/1024264

開post標又冇屌那星,懷疑係老貓B bot嚟
老貓肯定係淘佬打手

從來唔見佢講淘佬假貨,舊貨,remark 貨嘅
confirmed
老貓乞嗰4000蚊等sms等到天光,好似巨乳咁輕鬆開幾日工已經1皮嘢,我等其中一隻股票派息,三月過戶收返5千幾

老貓唔知幾多年冇去過腦場,佢知條毛啊,我近一年買咗Notebook、NAS、硬碟X2、藍牙mouse、藍牙喇叭等等,都冇事發生過,全部運作正常,佢呢類毒撚廢老船頭驚賊船尾驚鬼,又孤鳩寒,十蚊八蚊格價全個腦場舖頭,買貴十蚊就話人黑店,仲衰過C9買餸
偷偷負皮、見鑊打鑊gif、訛稱sick/sleep然後潛水 -- 老貓三大法寶
rip?
老貓真係rip咗
why u know
not die?

十幾年前,去腦場砌機,冇插前置耳筒插口,叫人用機背就算

買E8400似賣白粉,鬼鬼鼠鼠,最後又唔賣

display card設過返屋企唔兼容,話user問題,冇得換

........
被人狂呃仲咁happy

十幾年前
U返貨倉1粒鐘唔止10蚊,U嘥幾個鐘慳10蚊,唔係C9係乜?
腦場千年如一日
U嘅廢老思維就係

腦場透明化、規範化好耐
一般我喺price點com睇咗價錢,去到腦場見到價錢低過佢就買,上次買NAS喺黃金地下電梯口嗰檔,仲平過price點com廿蚊,順手買埋HD,仲主動幫我裝埋落NAS,全部行貨,多謝前多謝後,係老貓喺喥踩,根本佢冇接觸過

毒撚自己幻想當現實
自從老貓做腦場sales被人炒咗,含恨在心,經常歪曲事實,作為報復

又唔諗吓自己why被人炒魷,懶問題,4獸唔見被炒?
老貓駁唔到就偷偷留下負皮,老貓講嘅腦場黑店係十幾年前嘅事,一小部份害群之馬,嗰時唔止腦場,賣音響相機嘅都係咁

呢十年八年已經冇咁嘅嘢,資訊發達,賣幾錢個個都知,行貨全部有防冒雷射貼紙,呃乜鬼?

老貓自己問題
剩係巨乳個pos 已成公廁位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞