★J慧中時間又到了(54)

1001 回覆
4 Like 8 Dislike
Bad slave!
老貓去搬貨喇,廢老行緊果嚟
又叫人攞老綜
但自己又等$4000
一係貪心的死廢老,一係冇攞喺度扮晒嘢
[url]巴西預言家預言 2019年5月23日9點 香港出現黎克特製7級大地震
https://lih.kg/1029341
- 分享自 LIHKG 討論區[/url]
老貓點睇?
聽日繼續推老貓嘅財經台post

呢個app喺深圳用都要翻牆,唔知係咪用google api? 所以用Nokia港行都唔好用贏國電話,多多VPS都封晒,早同Twitter啲友講,非要用v7之類分2部電話,一個冇贏國app嘅專門翻牆先得,騰訊嘅games喺使用條款寫明收集shadowsocks服務器資訊
老貓絕對唔可靠,liar
Bad slave!
Go back work!
Need non stop work!
*ing
X2
老貓有幾多日大假?
根據我追蹤緊目前呢個老貓嘅IP,操作嘅唔係老貓A,係奶波魔魔嚟,所以冇嘢講驚露底
No reply?
奶波魔魔操作account,唔答免露底,4獸對real 老貓太熟悉,呃唔到嘅
老貓蛇一蛇又去搬貨
我自己都用2個vps, 用左2年都都係用1死1個vps做vpn都無出事, 工作需要電話要裝v7, 但咁耐都無問題出過, 17定18年頭有大規模block ip事件我都安然渡過.

我覺只要唔用支那電話其實裝vpn問題唔大, 最牀係用v2ray, 可以用nginx做保護, 裝個wordpress, 再自動抄人地d 內容扮自己寫自動update, 同樣行443, 只係browser睇時就係網頁, 由v2ray經就變左vpn, 呢個方法真係最安全.

vps我用日本既, 比較冷門唔多人用, 日本vps好多都要日本人先可以申請, 呢間就唔洗同無咩人講. 同vurtal果d差唔多價, 同勝在冷門唔怕block ip
又咁快負評
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞