有無咩cloud係唔洗逐個月比錢

43 回覆
0 Like 27 Dislike
qnap 系統冇s記咁好
Nas屋企跳fuse,wifi死都上唔到喔,cloud 點解要俾錢,淨係唔死機都抵啦;iClouds $8/50G跌都跌左啦咁都唔捨得
跳fuse 網路死電腦都開唔到添
就算畀錢買,都唔買icloud啦 身為mac user都嫌佢太多限制
仲有iclould係冇s
QNAP
多謝你! 其實都要再做多啲功課
Nas屋企跳fuse,wifi死都上唔到喔,cloud 點解要俾錢,淨係唔死機都抵啦;iClouds $8/50G跌都跌左啦咁都唔捨得
跳fuse 網路死電腦都開唔到添
就算畀錢買,都唔買icloud啦 身為mac user都嫌佢太多限制
仲有icloud 係冇s
講埋晒啲extreme situation
nas乜係用wifi connect咩
人如其名你返鄉下坐幾耐
樓主個種係每月見到張帳單會話「屌!又要課金」,心理上的煩,而唔係行動上既煩

即係有啲人長期係分期同一次過俾既問題上遊走一樣,你想一野放血定個個月一小刀
買隻 Apollo cloud 啦
8TB 可行 Rare 0/1
人地講緊大學ac
放上網任人BT,永遠免費
有得買斷你都唔信啦,佢自己都唔知幾時執笠
條問題咁似FFC講嗰啲
nextcloud
用緊免費2tb 但限速
一年俾一次就唔洗逐個月俾
邊間?
百度云 2TB 免費
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞