有無咩cloud係唔洗逐個月比錢

43 回覆
0 Like 27 Dislike
Google drive同icloud好唔方便
要逐個月都比錢
想問有無巴絲知道
有無咩cloud可以一次過買幾TB ?

唔想再用hard disk 啦
試過一次唔見左成160GB既野
大學同GOOGLE DRIVE有免費無限A/C wor.
Google drive 係咁開ac好唔方便
有時一條片幾GB, 幾條片就用哂⋯⋯
應該冇雲端會做,一般雲端係賣個使用權俾你,唔月供都年供,你講果個係買斷,咁不如你直接買hard disk 好過

如果你啲戲要儲起又想放上網係其他地方/唔同機都睇到,咁你不如買個NAS 啦
咁又係 如果係年供既,有無咩好介紹?
Hard disk驚整唔見
同埋有無得將hard disk加密碼
又要好用 又要多gb 又要唔比錢

唔知廢唔廢
如果要平上淘寶淘個microsoft 學生360 onedrive 有1TB , 不過要用佢地AC , 續期要搵返同一間搞,唔好彩摺左要搬AC, 只定AC收正價

利申:金魚記憶有錯bin細力啲
咩丫...U GRADE 有A/C, 有無限DATA.
歐羅
HK no IT , could 識光合作用自動有電,it dog 係義工黎,服務大眾好有使命,汪汪
一次性買斷 唔會平啦
我都想買 NAS, 諗緊用利是錢買個 Synology #oh
QNAP
可以一次過買一年
最驚係佢執左 d野冇曬 又唔係永久 google dropbox嗰d有保證D
我係N展出身架咋
最威威都係試過C++整俄羅斯方塊
多謝你! 其實都要再做多啲功課
799一年有google one 2tb
Data centre 每個月計地租電力人工
人哋公司營運都係咁計
俾你買斷間公司下個月做唔住執笠咁點?
或者調轉你要收幾多錢先肯賣身做終身奴隸?
Office365 1年 1TB Onedrive
好比喻
其實每個月畀錢有幾煩
都係信用卡動過數
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞