[PS4]Gundam Battle Operation 2 [22] 情人節新機

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
識玩SP2梗係無限場揸lv5賣牛式瘋狂豆
記住跟係汎後面,一落單極速變光

識用既10次有9次top3輸出
話說有無人有買迷彩印花分享下
佢無得預覽搞到我完全無概念完成品係咩效果

我計過無限沙漠/爛地玩sp2豆,win ratio 係8成
其實係同一個任黎 原本打兩部就夠 見佢官網話開發嗰邊最高試過打到8部我先試下姐
個系統用嚟搞笑 得200m範圍一攻擊現形
肉眼一眼睇得出 當佢無偽好過
我覺得用支機打前線既人真係好勁
雖然有屬性加乘,但無急回,無平衡器,又慢,汎又成日唔夠集中,好考技術
我中先勇 終於齊lv1-3唔駛用dp買
search下片睇先
350買鐳炮好過啦
書包都正
唔想嘈但我又真係覺得唔係咁
我只可以話狙機腦嘅玩家係唔會好識玩爆風同叉beam
對佢個程度嚟講鐳炮穩好多
用支機打前線,去200場玩熟薩炮,之後就好易
咩吉狙改性能仲高,之後好易上手
但係如果咩吉狙2,真係開黑房先好用,多數都冇撚用
我今集所有援機類型都有玩
但狙而家真係太弱勢
本身攻擊頻率已經低又難命中
但係攻擊力又補唔返呢個弱點
可能真係聽你講買埋算

最近抽到隻400 cost 雷炮同400 cost 雷炮II
雖然隻雷炮II用落總輸出好似真係高過雷炮,但枝蓄氣光炮真係好乞人憎
有時想即刻打停人都要蓄蓄蓄,都係雷炮順手D
我成日諗差唔多出新狙機
然後又出第二啲 都講咗成個幾月
當唔係陣地戰
見到無啦啦有個自己友箭咀對住自己狂衝埋黎都知咩事
見到有幽靈係唔係都下格左先
認同穩定同我黎講好重要我首要係唔好累街坊先
不過真係未試過書包,完全唔知用感係點
一嘢轟落去汎機3000幾
有爆風+大跪
埋身可以閃光彈+後格斬人
仲有個細盾
簡直全能到仆街
書包就好穩定做到輸出,保命能力算高,係300-350場都係一線支機,180打泛用夠痛,平均3100-3300左右,有閃光彈保到下命
今晚試試200

我諗sp2可能大家都覺得新手未必發揮到我會練多D先決定雪唔雪藏佢
我自訂場試機 我部黑金色一眼比人認到
對面嗰部全白色 就知點解成場比新伊追斬
性能又唔算高 打rank應該都係無咩出場率
我都係
又要等多個星期了
我覺得又唔關新唔新手試
玩得耐唔代表咩機都識玩 我都唔識玩氣墊機大魔六號機都唔好搞我
Sp2係幾考技術 射得準係神隊友 射唔準係豬隊友
想玩就玩玩到勁唯止
沒有最廢機體 係睇駕駛員識唔識發揮部機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞