[PS4]Gundam Battle Operation 2 [22] 情人節新機

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
通常過咗一點推得好快就會係出正嘢
冇正嘢就冇咁快

屌鬼就出乜都有人屌鬼
唔好太過份我可以但係有時見無限ace 出妖精lv 1 真係頂唔順
渣唔想見到佢比人熔 勁唔想見到佢做ace
中point 唔該大家
我唔識日文,好多改動都只可以聽靠大家言談之間而估估下
咁嗰啲走我都理解嘅
唔明就問 又無人屌嘅
好呀唔該哂咁多位巴打
暫時比較廢好似係格鬥, 成日拎唔到個距離同埋時間
boost過去變左俾人格.......
同埋未改制... 今晚改左再習慣下先
D幣係咪最好儲夠10粒一次過抽?
另外課金係咪要睇佢Step up有D咩先課好D?
打左2晚, D+中
可以玩下遲下出個個訓練mode 或者玩住稻草人先
成日格中人地明明有哂傷害都突然比佢入左反格
或者自己急迴緊都受到傷
已經用LAN線 平時亦都好少斷線
有冇方法解決
放煙之後斬人中八成
有冇強人高手片學野
唔識打停似玩緊高難度妖精咁
捉距離都係靠經驗,推薦練成聯邦劍法先
意思係聯邦機體拎單劍嘅機除咗EZ8之外都係同一套動作斬人(好似係)
練一部=練全部,把劍又夠長判定靚
或者練極都唔曉嘅就轉玩支援,好似我咁
呢個似係遊戲連線機制問題多,無解
之前有巴打話,槍口射出子彈個下已經有傷害
跟住睇下中唔中
起碼都要改L2做boost,default組制根本boost緊轉唔到彎

我自己就會step up先抽,非洲極last step都有包底3星
就算d 機唔岩心水,我都會抽第一step半價
首先要睇下用嗰部機有無高性能バランサー
有先可以boost完無硬直咁格
無就一定要有停低硬直先格到
另外距離要睇返部機用咩武器
要掌握個距離就要去練習斬下稻草人
若然練極都練唔好 放棄玩格轉玩炮都得
反格有bug 無解
記住唔好下格隊友
改掣可以參考post頭個手掣SETTING建議
舊玩家都係咁改 唔順手可以再微調
但係你會
我反而慢慢練返起打前 近排用下支援都覺槍法退步
手制設置個個唔同,冇話邊個set完勁d
利申:default
btw新仔有唔明就問,睇我地吹冇用
我入地上自訂多咗開始唔識玩宇宙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞