男朋友將會同佢ex去旅行

505 回覆
68 Like 797 Dislike
男朋友同佢ex分開咗兩年,但因為佢地有好多mutual friend, 所以間唔中都會有機會見

而我就同佢一齊咗一段時間,都幾穩定,好多方面都好夾,雖然始終有少少介意佢仲同ex有機會接觸,但一直都冇同佢傾過呢個問題,因為我都知冇可能要求佢唔再見班friend

咁前排佢同我講話遲d會一大班人去旅行,嗰陣我都冇問太多,但佢下星期出發喇,宜加先同我講話佢ex都會去,知道嗰下真係好唔開心,佢明知佢ex會去,如果真係冇野既話,點解唔一早同我講?而家俾我個感覺淨係通知我一聲咁...

其實真係好介意,但唔想俾佢覺得我好小器/唔體諒佢咁,一諗到佢去旅行有咁多日都會同佢ex有機會相處就好唔開心,我知唔應該諗太多,但佢兩個平時都會like下對方d相咁,到底佢係用咩心情去同個ex相處...

係我太小器定點,點先可以令自己唔再亂諗
佢地分手係和平定點先 話唔定佢比你更加唔想見到個ex
唔好嚇我 真心求解答
係和平分手,佢ex之前仲有同佢講生日快樂
咁你可以開盤賭佢地會扑幾多次野
我買100 扑3次以上
你同返個ex出街囉...做人公平啲
帽事嘅
掟煲唔掟蓋,得閒友誼賽,男朋友完美計劃
有聯絡已經忍唔到啦
帽事ge
佢唔係d咁既人黎 同埋一大班人喎
直接同佢講你介意啦
你可以同佢講因為對方個身份尷尬
如果有其他接觸嘅話 要同你交帶聲
你諗多左
一大班人一齊扑咩
冇事既
咁小氣做咩
佢有條撚 就會扑野㗎啦
我同d ex全部已經冇聯絡,所以先唔明佢係抱住咩心情同ex相處
屌 分手啦
我想知係咪真係我太小器 同埋點先可以令自己唔亂諗
咁小器㗎 扑下野都唔俾 又唔係復合
佢如果在意你 唔問你意見都會早啲同你講定先
又唔係單獨,帽事既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞