[女主播]梁凱寧討論區6

446 回覆
12 Like 40 Dislike

原來我因為掛住喺香港其他嘢所以遲咗兩日
27歲生日快樂,希望你繼續中立持評報道真相

我宣佈呢度正式成爲反CCTVB FAKE NEWS集中PO

由2010開始
幾時中立過?

原來未審先判 話旺角事件示威者係暴徒的CCTVB曾經中立報道過?
Sorry 我會話CCTVB NEW所有記者主播有份讀出過抗爭者係暴徒的人
同北韓洗腦新聞台主播李春姬無分別
“”理性客觀""者:上頭要她跟稿讀一定要跟 最衰都係花蟹一個人
或者寫稿剪接
人地都要養家賺錢如果離開TVB會好慘

北韓主播李春姬都係打份工渣ma
我屌 你地CCTVB新聞部500個人反台
好似2014抗議刪去 拳打腳踢一樣咪得
炒曬成個新聞部啊花蟹

2016係一個人行出黎 譴責TVB定性未經法庭審訊示威者為暴徒
係一個都無!!
2019 狀元話要成立獨立委員會 部分警察較爲暴力
只留下希望香港人唔好用暴力!!!!

花蟹夠膽就炒曬成個新聞部
最好全部炒魷魚 入曬樹仁珠海班發大財 乖乖仔
宜家香港人十個有八個唔信你tvb
我屌你老母袁志偉含能啦!
扮傻!扮盲!
已被雪
已被雪

梁凱寧Maggie係咪應該審慎考慮過檔NOW 有綫 RTHK
花蟹正PK
相信所有粉絲都會支持
甚至應該考慮過良心傳媒立場新聞 眾新聞 傳真社

印度佬梁凱寧

TVB高層睇住
如果你地真係因爲一篇由OU 英文講師寫的稿
由梁凱寧 褚簡寧讀就雪人地
你地不配叫自己做新聞工作者!
不如改名中国中央电视台(香港)
CCTV NEWS(XIANG GANG)
去有線啦
求deepfakes片
咦 係到喎
係囉,琴晚晚間新聞都喺度點會被雪?
以為係GEL甲甩色
隻手果張差啲要搵放大鏡睇
比紙界親都深過佢[/quote]屌 你講完我先搵到[/quote]

g]

][/quote]原來香港不少市民
日夜都被暴徒襲擊

暴徒竟然損害我地前綫記者BLING BLING個靚靚GEL甲
整甩我D顔色
我地無綫新聞強烈譴責暴徒刑事毀壞我塊尾指紅色心心個尖啄位

上水居民比水貨客d手推車祿爆指甲都傷過你十倍啦

日夜LOOP警察被扔雜物
但唔報埋前因後果
花蟹剪頭剪尾製造偏頗新聞
講清講楚請六七個保皇黨人形垃圾先請一個非建制
無綫 你有無如實播放以下影片呀??你講!

]講清講楚請六七次個保皇黨人形垃圾
先請一次非建制

監察無良TVB
你我有責
我宜家一有扮工時間就全力起你無綫柒事/唔見光衰屎
抵制tvb
一秒不宣傳讀稿機器 維穩機器
支持佢過去now TV
睇下佢會揀去有線定係去Now
我喺度諗係咪呢集睇新聞講英文畀人說跟住佢先諗住離職
拖咁耐又返返去一陣跟住就傳準備走
會唔會好似其他唔做tvb果班咁周圍接job
冇響tvb果班撈得仲好過以前
好似岩岩走左
學陳嘉倩做kol
拍men club J片
陳嘉倩
Btw離開tvb news最低限度開返個public ig先啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞