[女主播]梁凱寧討論區6

446 回覆
12 Like 40 Dislike
邊度搵返黎嫁?
She reminds me of my cousin Jess who is also an exquisitely beautiful woman. Both Leung Hoi Ling and Jess have an exquisite taste in fashion👚, hairstyles and interior design. Both of them like dressing up in glamorous outfits👗. Just the other day I saw Jess dress up in 80s clothing. What a glamorous lady she is. She rarely dresses down.
反cctvb
支持梁凱寧
梁凱寧 個人IG係咩???
Privacy IG

2019-07-06 新聞提要
返來了

2019-07-06 晚間新聞
邊個再拜tvb d假新聞主播做女神
開post宣傳 j乜j乜
連梁凱寧都可以開爆幾個po on99
我理得你咩長腿麥c敏 大波梁凱寧
根本就維穩手段
引鹹濕阿叔 毒撚無形接受無綫洗腦假新聞
要打飛機睇av啦 睇日本寫真啦屌你

你地一日搵唔返2014反對刪走拳打腳踢字眼抗議果陣嘅勇氣
我地香港人都會係生活上全面唾棄你班暴政幫兇!
《無綫》稱旺角示威者為暴徒 稱希臘反緊縮示威者為「農民」

梁振英率先將旺角年初一騷亂定性為暴動,主流傳媒大多站穩政府立場,以「暴動」形容事件,以「暴徒」形容當晚的示威者。不過近日希臘同樣爆發騷亂,抗議政府推出的緊縮財政預算和退休金改革。

數千名利益受損的農民、工人聚集在國會外,最後與防暴警察衝突。在衝突中,希臘示威者同樣投擲石塊(以及番茄),又在農業部前放火,以拖拉機做路障等;警察則用警棍和催淚彈對付示威者。主流傳媒如《無綫新聞》,均始終以極中性的「農民」指涉,而旺角示威者則被稱為「暴徒」。

不少網民恥笑《無綫新聞》雙重標準得非常明顯。

希臘這場衝突,源於國際債權人要求希臘政府削減退休金、增加農民利得率等等,觸發希臘農民抗議朝不保夕,反抗政府,而工會及工人則支持農民加入示威。據悉,希臘示威者並不是爭取與希臘左翼政府「對話」,他們拒絕與政府對話,要求政府完全放棄新政策。

2016旺角未經過法庭審訊定性示威者做暴徒
除左屌 冇野好講
tvb 係香港既大台。 每日有咁多人被逼睇tvb,佢冇可能唔知自己既影響力有幾大。

能力越大責任越大。 而家唔係要你幫示威者,只係想佢唔好刪除對政府不利既片段,公平公正。 佢而家既報道手法同幫港府維穩有乜分別?

我唔支持阻止tvb 拍攝,唔支持傷害記者,亦好同情有良知既tvb記者。 但係杯葛tvb行動係絕對有需要。 只有不斷比人知tvb 報道不實,先會令更多人去反思佢地接收既資料岩唔岩

好記者/編採人 同良心師奶表揚區
梁凱寧生日快樂
定係好似遲咗一日
https://www.youtube.com/watch?v=7uqqAmIlRr4&feature=youtu.be

CCTVB記者主播 學下利君雅 林彥邦 區家麟啦!
被雪了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞