[錶撚入]擺低你哋戴緊嘅錶(17)

1001 回覆
10 Like 8 Dislike
我係絲打啊
人生第一隻手錶啊(細個啲膠錶唔計啦)
其實唔係好識手錶啲野🙈淨係識憑感覺望落去靚唔靚
絲打同巴打都一樣
Anyway第一隻就有20k budget

純粹想靚嘅,或者戴出嚟show吓,襯衫
其實唔駛咁貴
買返啲時裝牌子,名牌產品嘅錶得
幾千一萬有交易
真係中意玩錶再投放多啲錢都未遲
其實係因為睇中左cartier tank solo
想比較下有冇其他牌子/款係類似
但又唔係好識 所以上黎問下學下野
睇中就去馬
差唔多款可以睇積家女裝
不過要預多少少$$
多謝介紹
想問埋係佢地專門店買同係乜乜錶行買 價錢有冇分別?
BT而家無折喇,最多送條錶帶
錶行可以問吓,女裝少人買啲,8折應該有啩
買嗰陣順便睇吓有冇商場推廣

New post LM
隻浪鬼買左幾錢
執到咁正
買左幾個月 少少花左已經好心痛
今晚得閒返去影隻2年半戰鬥版俾你平衡吓心理
好!感謝感謝
盡量睇開啲啦
我第一隻 nomos 第一下見到花都肉赤
而家左崩右崩我都唔會理佢
cartier tank solo經典, 係好野黎, 但個款比較classic, 要視乎絲打自己年齡可唔可以carry到呢個style。 最緊要戴上手覺得啱同鍾意先扑搥, 就正如試手袋首飾啱先好買
多謝巴打意見
我就係鐘意佢好classic帶點vintage
絕對會試左先 一向買野都覺得要遮住個牌子之後都仲覺得靚先買
今日戴呢隻
前年買,果時第一次買錶
當時戴左3日唔小心fing 左埋牆,花左下面
自始就自我放縱了
補圖
夜光真係j死人
White gold
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞