陪左癡線老母去佢既癡線朋友屋企拜年

284 回覆
5104 Like 39 Dislike
咩人會帶埋laptop ipad去拜年?
過左一陣,y對我揮手示意,叫我入去,呢個時候我老母突然叫停我,‘把握機會啦啊仔’
Wtf?係咪癲左?恨新抱同孫恨到傻左?
入到去之後,y同我講當自己屋企就得,然後讓出左書檯比我,而佢自己就瞓係床上面玩手機
我係拎部macbook同ipad既同時,心入面一陣茫然,為左我個癡線老母,我山長水遠去左一個三唔識七既人間房,結果做緊平時係自己間房會做既野。

扯咗

有冇人作甜故?
樓主it狗
你幾歲先
我係拎部macbook同ipad既同時,心入面一陣茫然,為左我個癡線老母,我山長水遠去左一個三唔識七既人間房,結果做緊平時係自己間房會做既野。

你拎左macbook同ipad去拜年/相睇
笑到我仆街
btw呢啲經歷真係不時發生 天下老母一樣癡線 接受現實啦樓豬
係我會勁撚嬲老母
用為我著想嘅原因做啲令我難堪嘅野
有張床樓豬都唔識做
至少個女仔性格正常, 個樣正常
係殘左d, 執執可以ok呢
後入咪得
y都唔錯咁
雖然女方可能真係豬到一個點
不過樓主咁嘅表現正常都幾難發圍
老實講吹吓水識個唔同圈子異性可以增加搭上其他異性機會,何樂而不為
新古惑仔之少年激闘篇
毒撚樓主 普通樣y小姐 簡直絕配
好心樓主又溝到女咁既條件唔好嫌三嫌四啦
樓豬:莫道你在選擇人 人亦能選擇你
餵埋上口都唔得

仲要你話唔係樣衰
lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞