召喚熱愛淘寶的親[47]只講產品-豬年狂淘

1001 回覆
13 Like 33 Dislike
好正收到啦試左炸雞翼同薯條 唔洗油炸野但又夠脆 仲會將食物本身既油迫返出黎 感覺好健康
P牌個部要成兩千蚊 呢部兩舊水好抵買
我見平極都係3,400
係唔係仲有隻牌子叫九陽
日本進口五星級酒店浴巾純棉成人加大柔軟毛巾男女士超強吸水個性
https://item.taobao.com/item.htm?id=559945166077

非常好 好厚好大條
2000內有咩推介
咁點解再買
真係咁差咩
如果想買男裝衫 特別係d簡約tee 或者polo
大家有冇邊間推介?
我的意思是我曾經買過夾腰風扇, 覺得沒有用, 我沒有再買夾腰風扇
我日前淘的是掛頸風扇, 不是夾腰掛腰風扇
夾腰風扇夾腰不怎樣感覺到涼, 夾衣領比較涼, 但不易夾到角度吹著自己.
想問下賣家支付寶返現
香港版收唔收到
收唔到 因為佢比人仔你
咁有咩方法可以收到返現
WECHAT 係咪都唔得
我意思係咪香港WECHAT PAY都收唔到大陸WECHAT PAY錢/紅包
想請問一淘落單返現果啲錢有無限期?
還是可以一直放係帳戶入面下次用?

有幾十蚊返現到左帳但暫時又未有野想淘...
唔知佢會唔會過期
有日,有位商人,偶爾發現左邊陰囊呈現青綠色,於是到醫院求診
醫生一看,說因中毒太深,所以要求切去左邊陰囊
無可奈何,商人唯有接受「單丸」命運
過了不久,商人再次發現右邊陰囊呈現青綠色,於是再次到醫院求診
同樣地,醫生二話不說,便切去商人的左右邊陰囊
商人也明白,性命比一切重要,正如破財擋災一般,很快,商人便重新振作起來
有日,商人發現剩下的一條陰莖也出現青綠色,樂觀的他再到醫院
醫生也甚為不解,於是進行了一個詳細的檢查
數天後,醫生戰戰兢兢地走到商人面前,發抖地說出:

你條底褲甩色
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞