召喚熱愛淘寶的親[47]只講產品-豬年狂淘

1001 回覆
13 Like 33 Dislike
有無人淘過食雞神器
冇伏, 不過就來 618 特價, 到時平好多.  一年減兩次  618 , 雙11.
上去睇左 支uv用黎痴透明野ja喎
木同有色個啲膠咪唔得?
木唔得
https://detail.tmall.com/item.htm?spm=a230r.1.14.117.44113e897Ik3cl&id=590319845737&ns=1&abbucket=7&skuId=4046960653179
Benks手持小風扇便攜式小型迷你usb可充電學生宿舍隨身手拿床頭上小電扇靜音辦公室桌面手握小電風扇可愛桌上  ¥ 58.00

https://img.alicdn.com/imgextra/i1/2064997566/O1CN01G1kknx25lH8zA5JJn_!!2064997566.jpg

好似好方便.....
Taobao 搵極都搵唔到用Type-C差電既風扇
有無人買過電蚊燈
超聲波/藍光呢D有無用
或者仲有無其他款推薦
淘寶話件貨到左
但係收唔到SMS
所以冇提貨碼
可以點
有冇人用拼多多?有D野好似仲平過淘寶
有冇人試過閒魚中伏 佢唔係寄相入面件貨俾我
我退咗貨有撳退款
但驚個賣家拒絕
電蚊燈 ,唔係好得. LED 紫外燈果種.
主要用電蚊拍呢個月多蚊, 已殺幾隻蚊.
品勝 USB 蚊香, + 皎潔蚊片.
小米蚊機. 日本未來牌果種用風扇吹張蚊片.散發藥力.
瞓覺用蚊帳.
no,
壞電池, 到時都換新款
頂佢...
神器條link死左 有無人可以share出黎download番
有無ching淘過藍牙鍵盤
淘過logitech
抵過香港買好多
有冇人知有咩咖啡機好用,唔駛咁貴(新手).啱啱買左包expresso 咖啡粉
打去客服
想問下有冇mouse推介?

100蚊內
【格米莱 CRM3601咖啡机家用小型全半自动意式浓缩现磨办公室蒸汽式】https://m.tb.cn/h.eboe4Wh?sm=9d95c4 点击链接,再选择浏览器咑閞;或復·制这段描述¥I02NY0Yt6zZ¥后到👉淘♂寳♀👈
想問夠唔夠大風
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞